Avui a Centre d’Estudis Prat hem realitzat un interessantíssim workshop del projecte pilot “Intel·ligència emocional: De persones a bons professionals”. L’objectiu del projecte és millorar les competències emocionals dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior, a partir de casos reals plantejats per les empreses, per afavorir que les seves primeres experiències laborals siguin el màxim d’exitoses.

Estem molt orgullosos de sumar amb l’Insitut Gomà, centre de referència en coaching i lideratge personal, l’Hermínia Gomà i tot el seu equip humà, en aquest projecte pilot. Autoconeixement, autoestima, identificació i gestió de les emocions, relacions de col·laboració, resolució de conflictes… per a formar professionals, acompanyant-los en el procés de construcció personal.

Moltes gràcies un cop més a les empreses col·laboradores del Centre d’Estudis Prat implicades en el projecte d’Intel·ligència Emocional:

La seva contribució a la capacitació dels alumnes, futurs professionals, està essent determinant. Avui han compartit a l’aula escenaris reals del seu dia a dia en forma de repte. Els alumnes han hagut d’aportar les seves pròpies solucions transformadores a aquestes situacions reals a partir d’una bona gestió emocional.

Moltes gràcies!!