JPO-Cicles-2023-24

Us informem que els pròxims dijous, 30 de març, 27 de abril i 18 de maig a les 19h realitzem la Jornada de Portes Obertes destinada a famílies i alumnes interessades en cursar el Cicles Formatius de Grau Superior a Prat Educació.

Durant la jornada, les aules i diferents espais del Centre estaran oberts per tal que els alumnes i les seves families puguin fer un recorregut complet i conèixer més a fons cada racó del centre. A més, estem preparant moltes activitats.

Durant la Jornada de Portes Obertes de Cicles Formatius us oferim la possibilitat de conèixer les competències personals més sol·licitades per les empreses.

Com a centre de formació postobligatòria, tots els alumnes inicieu una nova etapa vital al mateix temps, amb horaris compatibles amb les pràctiques professionals o la feina. Integrem professors amb una àmplia experiència docent i actius en cada un dels sectors professionals.

Centre d’Estudis Prat ha situat l’anglès com un instrument habitual d’aprenentatge. Una aposta que comporta, entre altres possibilitats, que puguis utilitzar l’anglès en un nombre d’hores molt superior al requerit per l’Administració educativa, a més dels estudis d’una segona llengua com el francès.

Vine i descobreix-ho a la Jornada de Portes Obertes de Centre d’Estudis Prat, dijous 30 de març, dijous 27 de abril i dijous 18 de maig a les 19h.

Som al C/ Roger de Llúria, 97, al bell mig de Barcelona.. Si necessites més informació pots trucar al 93 215 58 52.

Cicles Formatius