4 i 5 d'octubre de 2021

Brusel·les (Bèlgica). 4 i 5 d’octubre de 2021. Tercera sessió de treball dels equips participants en el projecte ‘SUPPORT’, SUPporting Problem-solving mentalities in lifelOng leaRning for Trainers, dins del programa Erasmus+ (KA2).

Prat Educació, com a institució educativa amb propostes formatives de Batxillerats i Cicles Formatiu de Grau Superior, participa en aquest projecte internacional juntament amb altres centres de formació de Gràcia, Itàlia, Lituània i Bèlgica.

L’objectiu d’aquest projecte és la creació conjunta de material de suport per a educadors disponible online amb diferents eines, recursos i metodologies per gestionar positivament possibles problemes que puguin aparèixer a l’aula.

En aquesta tercera trobada, en format híbrid per la pandèmia, els participants dels diferents països han revisat les tasques realitzades fins al moment i han posat en comú les properes passos a seguir fins a la següent reunió de treball, prevista per al mes de gener de 2022 a Barcelona.

Novembre de 2019

La Núria Prat, directora del centre, i en Toni Trigueros, professor de Cicles Formatius de Grau Superior, han participat al projecte europeu ‘SUPPORT’ en representació de Prat Educació.

‘SUPPORT’ és l’abreviatura del títol del projecte: SUPport of Problem-solving mentality in lifelong leaRning for Trainer.

Els països participants són:

 • Grècia
 • Lituània
 • Itàlia
 • Bèlgica
 • Espanya

Durant els tres dies d’aquesta primera part que s’ha celebrat a Patras (Grècia), els diversos representats de cada centre han realitzat diverses reunions, presentacions i activitats relacionades amb la introducció i dinàmica que tindrà el projecte.

Entre d’altres, han vist la presentació dels diferents partners que desenvolupen aquest projecte, la idea principal del qual és dotar als educadors de metodologies i eines per detectar problemes i poder solucionar-los.

Aprovat dins del programa Erasmus+ (KA2 – Strategic Partnerships for Higher Education), i convocat per la Comissió Europea, el principal objectiu d’aquest projecte és donar suport a educadors i formadors per afrontar reptes i resoldre problemes dels aprenentatges de persones adultes.

Altres objectius que es persegueixen son els següents: 

 1. Donar suport i ampliar les competències dels educadors i formadors per afrontar reptes i resoldre problemes.
 2. Millorar el nivell de competències i habilitats clau dels aprenents en el tracte amb entorns difícils.
 3. Promoure l’emergència i sensibilitzar sobre un àmbit europeu d’aprenentatge al llarg de la vida dissenyat per complementar les reformes polítiques a nivell nacional i donar suport a la modernització dels sistemes d’educació i formació mitjançant recomanacions polítiques concretes i la difusió de bones pràctiques. 
 4. Augmentar la consciència sobre la importància de l’educació inclusiva i col·laborativa

 

Partners:

 • PANEVEZYS EDUCATION CENTER (Lituània) 
 • DAFNI KENTRO EPAGGELMATIKIS KATARTISIS (Grècia)
 • PATATRAC ASSOCIAZIONE DI PROMOZIONE SOCIALE (Itàlia)
 • EUROPEAN ASSOCIATION FOR THE EDUCATION OF ADULTS (Bèlgica)
 • PRAT EDUCACIÓ (Espanya)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prat Educació (@prateducacio)

Deixa un comentari