EDPR és un projecte europeu que desenvoluparà material d’aprenentatge original i únic centrat en millora d’habilitats TIC i totes les altres necessàries per a feines IT, i establir habilitats bàsiques de coneixement d’adults joves i formadors/docents en les TIC.

Es tracta d’un projecte centrat en les qüestions següents:

  • Millorar les capacitats TIC dels alumnes i professors.
  • Desenvolupar una educació oberta i una pràctica innovadora en una àrea digital.
  • Definir un nivell bàsic de competència digital per a la vida contemporània/treball.
  • Definir les professions TIC i les seves instal·lacions.

La intenció principal del projecte és crear una base de coneixement amb informació bàsica sobre el concepte formatiu innovador de l’educació de les TIC i trobar els mètodes d’aprenentatge originals i interactius. Tota la informació es modificarà en els materials d’aprenentatge centrats principalment en els joves com un grup objectiu primari.

Sessió Novembre 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prat Educació (@prateducacio)

Sessió Desembre 2019

Els alumnes del CFGS de Màrqueting i Publicitat han participat en una activitat dins del projecte europeu EDPR sobre les habilitats i professions digitals.

Es tracta d’un taller on han pogut treballar amb el mètode STA: Short Term Activity.

L’objectiu és presentar el projecte europeu a l’alumnat, conèixer les seves opinions en relació a la tasca que realitzen els partners en la consecució d’aquest projecte.

Els estudiants s’han basat en els coneixements previs que tenien en les habilitats de les professions digitals i, posteriorment, a través del Digital Competence Framework.

El resultat ha estat molt satisfactori per part de tots!