La Unió Europea ha declarat 2018 l’Any Europeu del Patrimoni Cultural amb l’objectiu de fomentar la descoberta del patrimoni cultural europeu i reforçar el sentiment de pertinença a un espai europeu comú.

Centre d’Estudis Prat, compromès amb les iniciatives en foment de la cultura europeista, ha estat recentment reconegut com a institució que contribueix a assolir els objectius d’aquest Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018 impulsat per la Unió Europea i, s’afegeix, així, a la commemoració de la riquesa i la diversitat d’aquest patrimoni a través de la seva tasca educativa a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Més enllà del llegat del passat, el patrimoni cultural europeu forma part de les nostres ciutats, paisatges i espais arqueològics, i es troba en un gran espectre de disciplines com l’art, la literatura, l’artesania, la gastronomia, la història, la música o el cinema. En aquest sentit, és un recurs imprescindible per a l’enfortiment del vincle entre ciutadans europeus tenint en compte el seu inqüestionable valor educatiu, social, econòmic i cooperatiu.

MATRÍCULA OBERTA BATXILLERAT PRIVAT

Per al curs 2018-19.

Truca’ns al 93 215 58 52 o vine a informar-te. Som al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona.