El projecte GIVE ME 5, per l’ús de teràpies assistides amb animals, del CFGS Administració i Finances, que va guanyar el premi FP EMPREN Barcelona i àrea metropolitana, al millor projecte de CFGS en la categoria de Salut, Esport i Benestar per la seva planificació professional, ha estat el guanyador del projecte amb la millor idea de CFGS a la 6ª Mostra de projectes emprenedors de l’FP a Catalunya.

L’acte de lliurament de premis es va realitzar el passat dimecres, 3 de maig al Museu del Disseny Hub Barcelona i es tracta d’una iniciativa que vol mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors d’alumnes del darrer curs escolar de formació professional de tot el territori català.

El projecte Give me 5, del Centre d’Estudis Prat, va rebre el primer premi a la millor idea de Grau Superior. Aquest projecte presenta una societat limitada que ofereix teràpies i intervencions assistides amb gossos per tal de millorar i/o curar patologies que els pacients puguin patir. En aquests premis es valora el projecte en format pla d’empresa o pla de projecte que reflecteixi la creació d’un producte o servei i la seva comercialització.

Des de Centre d’Estudis Prat tornem a felicitar als integrants de l’equip Queralt Ramírez, Anna Garcia, Nicole González i Miquel Montón, així com a la seva tutora de projecte Arantxa Martínez pel treball d’equip, dedicació i esforç.

Els diplomes que els van entregar, sense dubte, enriquiran els seus CV, alhora que l’assessorament gratuït per part de CPAC,  Centre de Promoció i Gestió d’Iniciatives d’Autoocupació Juvenil de Catalunya, entitat acceleradora d’empreses, el podran realitzar des d’avui i fins que l’equip decideixi portar a terme el projecte.

Finalment, agrair la motivació, vocació i dedicació als equips docents pertanyents a la Xarxa d’Emprenedoria d’arreu els centres de Catalunya,  i a la resta d’entitats supervisores, l’exhaustiu treball en l’avaluació dels projectes.