Contents de compartir amb vosaltres la qualificació que ens ha assignat l’Agència Nacional de la República Txeca (86/100) al projecte EDPR (European Digital Professions Roadmap), impulsat per Prat Educació i altres centres europeus en el marc del programa Erasmus+ !!

A la pràctica, el projecte europeu EDPR ha permès, en els darrers tres cursos, convidar experts en el món de les professions digitals per compartir la seva experiència, coneixement i habilitats amb l’objectiu de guiar els joves en les professions digitals més demandades del moment i conèixer quines són les habilitats que es requereixen per poder optar-hi.

Prat Educació ha renovat recentment la Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) que estableix el marc de qualitat per la realització d’activitats europees i internacionals de cooperació amb empreses i d’altres institucions d’educació superior durant el període (2021-2027).

La nova Carta Erasmus (Erasmus+) permet realitzar mobilitats d’estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior per estudis i/o pràctiques en empreses, i també de personal per impartir docència i/o per rebre formació.

———–

Vols formar-te en perfils professionals de futur i participar, alhora, en projectes europeus? Doncs informa’t sobre els Cicles Formatius de Grau Superior a Prat Educació per al proper curs. La matrícula és oberta!