A partir del curs 2017-18 classes d'anglès en col·laboració amb l'Institut Nord-Americà!

A partir del pròxim curs 2017-18, Centre d’Estudis Prat i l‘Institut nord-americà col·laboraran per oferir classes d’anglès als alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior a les aules del Centre per tal d’aconseguir els títols PET/FCE o CAE.

Cada curs es dividirà en trimestres, d’octubre a juny. Els alumnes realitzaran un test de gramàtica online i una entrevista oral telefònica amb un dels responsables del Centre per tal de determinar el nivell.

Els cursos seran preparatoris per als exàmens PET/FCE i CAE. Tots aquells alumnes de Centre d’Estudis Prat que no tinguin el nivell requerit per accedir a aquests cursos, tindran un 15% de descompte per a aconseguir el nivell estudiant a IEN.

NOMÉS PER A ALUMNES PRAT! Demana més informació trucant al 93 215 58 52

Les classes d’anglès al Centre d’Estudis Prat seran d’un mínim de 6 i un màxim de 12 alumnes i es realitzaran els dilluns i dimecres de 15:30h a 17h (pendent de confirmar).

Si estàs interessat en realitzar un d’aquests cursos, posa’t en contacte amb la secretaria de Centre d’Estudis Prat i t’informarem de tots els detalls. Pots trucar de 8:30h a 20h al 93 215 58 52.

Anglès

Centre d’Estudis Prat ha situat aquesta llengua global de comunicació en un instrument habitual d’aprenentatge. Una aposta que comporta, entre altres possibilitats, que puguis utilitzar l’anglès en un nombre d’hores molt superior al requerit per l’Administració educativa.

Centre d’Estudis Prat, matèria d’anglès a part, imparteix altres matèries curriculars en aquesta llengua a fi de reforçar el seu domini, i habituar-te a interactuar de manera quotidiana en aquest idioma. Descobreix tot el que fem en aquest idioma al Centre.

La nostra institució manté convenis formals amb altres institucions oficials que avaluen i atorguen titulacions itineràries i reconegudes internacionalment en llengua anglesa.

El programa CERTIUNI, o els exàmens PET, FIRST CERTIFICATE, ADVANCE i PROFICIENCY són titulacions que pots obtenir al llarg dels teus estudis, prèvia valoració i acompanyament dels professors responsables de la matèria.

A Centre d’Estudis Prat es realitza una prova de nivell a tots els alumnes amb la finalitat de determinar quin és el grup inicial d’anglès que millor s’adequa al teu grau de coneixements. Compartiràs, doncs, classe amb companys i companyes amb un domini d’aquest idioma semblant al teu.

The Club, és un nou instrument d’ensenyament impulsat enguany per Centre d’Estudis Prat, per aquells alumnes que opteu per mantenir un contacte més intensiu amb la llengua anglesa i la seva cultura, mitjançant activitats com el club de lectura, la participació en jocs interactius, la celebració d’esdeveniments culturals del món anglosaxó, entre altres propostes.

Aquest club és guiat per un professor natiu, prèvia planificació programàtica amb la direcció de l’escola.

Una pràctica habitual en molts països del nostre entorn és veure amb total naturalitat pel·lícules en versió original, principalment en llengua anglesa.

Conscient d’aquesta mancança al nostre país, Centre d’Estudis Prat promou com una activitat més del The Club: sortides cinematogràfiques dels alumnes amb els professors responsables d’anglès. Unes sortides en grup que tenen com a objectiu principal, que perdis la por a no entendre tot el que es diu en un film, i més si es té la possibilitat de veure’l amb subtítols.

Naturalment, pretenem també que et familiaritzis amb les nombroses referències culturals, d’entonació i musicalitat vinculades a aquest idioma.

T’oferim la possibilitat de fer estades a l’estranger durant els mesos d’estiu. Unes estades promogudes pel mateix centre que inclouen classes d’anglès durant la meitat de la jornada amb docents natius.

La resta del dia té per finalitat que l’alumne adquireixi un coneixement proper del seu entorn lingüístic i cultural.

Aquestes estades queden garantides en convenis de col·laboració entre la nostra institució i diverses entitats especialitzades en aquest tipus d’experiències a l’estranger per estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius.

i, als Cicles Formatius de Grau Superior també...

Xinès

Sense cap mena de dubte, l’idioma xinès és un dels més difícils d’aprendre. No obstant això, moltes persones volen aprendre aquesta llengua per la seva demanda dins del món dels negocis. Xina és actualment la segona potència econòmica mundial.

Moltes empreses estan expandint els seus negocis a la Xina, o bé han creat algun tipus de relació amb empreses d’aquest país, per aquest motiu és molt útil per al personal de l’empresa aprendre xinès per poder comunicar-se amb els seus socis o amb clients.

Pel que fa al Turisme, font indubtable de riquesa per Catalunya, és preveu un increment notable de turistes procedents de la Xina. Les autoritats del país estan fent esforços per captar aquest mercat emergent – abans de l’any 2020 uns 100 milions de turistes xinesos – i per això necessiten professionals preparats amb coneixements de l’idioma i la cultura xinesa.

A Centre d’Estudis Prat fa més de tres anys que oferim l’opció d’estudiar aquest idioma als nostres cicles formatius, com hem fet sempre el nostre interès per formar bons professionals ens porta a avançar-nos a les demandes del mercat laboral.

S’imparteix a Comerç Internacional, Turisme i Transport i Logística.

Francès

Ha estat sempre una tradició estudiar francés per veinatge, per semblança a la nostra llengua.

Gran part del turisme que visita la nostra ciutat prové del país veí i les relacions comercials des de sempre han estat molt actives per la proximitat: estem a menys de 200 km. de la frontera.

Els nostres alumnes podran obtenir la certificació DELF (Diplôme d’études en langue française).

I per ampliar tots aquests idiomes i oferir certificacions oficials de nivell per Universitat o empreses, Centre d’Estudis Prat col·labora amb Inlingua.

S’imparteix als cicles formatius de Comerç Internacional i de Turisme (Guia ,informació i assistències turístiques) i Transport i Logística.

Alemany

L’Alemany és un idioma amb tres centres principals: Alemanya, Àustria i Suïssa. Per aquest motiu, estudiar-lo obre les portes al comerç amb molts països. De fet, Alemanya és el primer país exportador del món.

Al món hi ha aproximadament 100 milions de persones amb alemany com llengua materna, el que comporta que sigui la llengua més parlada de la Unió Europea i moltes empreses del nostre país tenen capital alemany.

Aquesta situació ens va portar a implantar l’opció d’impartir alemany als cicles formatius de Comerç Internacional i de Turisme (Guia, informació i assistències turístiques) i d’ampliar el seu ventall d’ofertes laborals.