El passat 7 de març els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances, i els de Comerç Internacional de primer any, van rebre i entrevistar a la Patrícia Puig, Tècnica meteoròloga i responsable de felicitat de l’empresa VORTEX.

L’empresa va rebre el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2014 per iniciatives pioneres com l’existència d’una responsable de la felicitat, que es dedica a escoltar queixes i preocupacions dels treballadors. Aquesta companyia es dedidca a crear models meteorològics que prediuen el vent que farà en qualsevol lloc del món.

Les noves propostes que s’han implementat des que la Patrícia és responsable de felicitat són principalment dues: 10 dies lliures més a l’any -que se sumen als 23 de vacances- i festa pels treballadors el dia del seu aniversari.

L’esdeveniment s’inclou dins de les Jornades de RSC i Consum Responsable, mostrant el compromís de l’escola per mostrar empreses socialment responsables.

Els alumnes van valorar per sobre de tot com una PIME és rendible, capten el talent professional, a partir d’uns valors com la confiança, el diàleg i la comunicació fluida amb el Pep, el gerent, entre d’altres.

Patricia Puig

Responsable de felicitat de l'empresa VORTEX