Professors de Cicles Formatius de Grau Superior de Centre d’Estudis Prat van assistir a la presentació del “Manual de tutors d’empresa en la FP Dual” a la Casa Llotja de Mar, organitzada pel Consell General de Cambres i la Fundació Bertelsmann, que promou l’aliança per la FP Dual, a la que està adherida el nostre centre.

Tant la Cambra de Barcelona com la Fundació Bertlesmann tenen molt d’interès en promoure la FP Dual ja que permet dotar a l’alumne/a d’una experiència d’un any de formació pràctica en empreses molt reconegudes.

L’acte va ser inaugurat pel Sr. Miquel Valls, President del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, el Sr. Melcior Arcarons, Director General de la Formació Professional de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Francisco Belil , Vicepresident de la Fundación Bertelsmann.

El Manual de tutors d’empresa en l’FP Dual pretén dotar els tutors d’empresa d’eines útils i necessàries per al desenvolupament de la seva funció, amb l’objectiu d’aconseguir una Formació Professional Dual de qualitat al nostre país.

Podràs trobar el Manual i descarrergar-lo aquí.