Carreres Universitàries i professionals dels exalumnes del Batxillerat privat Prat

Nom i cognom: Ignacio Maestre, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Batxillerat de Ciències i Tecnologia  (2014-2016)

Actualment: Estudio 1r de Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona a les tardes i realitzo pràctiques al matí als mateixos laboratoris de la UAB, treballant sobre diferents projectes o experiments en funció de les assignatures que cursem en aquell moment i també realitzem sortides de camp.

Per què vas escollir Prat per realitzar els estudis? Va ser la meva primera opció per a realitzar el Batxillerat per les referències que tenia d’un familiar. A l’escola on feia l’ESO no tenia gaire interès i els estudis no m’anàvem gaire bé. Des de la primera visita al centre per recomanació de la meva tieta, vaig percebre l’esperit d’ajuda i la dedicació dels professors van fer que acabés de decidir-me.

Què és el que més valores del centre? Al Centre d’Estudis Prat li estic molt agraït. Van aconseguir despertar el meu interès per les ciències, motivar-me per estudiar Batxillerat i ara estic fent una carrera! El dia de demà, estaria encantat de portar els meus fills al centre perquè tinc un molt bon record dels meus 2 anys allà. Els professors fan un seguiment molt personalitzat i t’exigeixen que donis el millor de tu mateix per tal d’aconseguir els teus objectius.

Com veus el futur? Quan vaig entrar a la Universitat estava com en un núvol, no em podia creure que pogués estudiar una carrera de ciències i ara que ja m’ho crec, m’agradaria dedicar-me al sector de la ciència i la biologia i aconseguir millorar el nostre món en la mida del possible. 

Nom i cognom: Marina Ignacio, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Batxillerat de Ciències i Tecnologia  (2008-2009)

Itinerari formatiu: Graduada  d’Infermeria a la Universitat de Barcelona, Màster en Infermeria Quirúrgica i Màster en Infermeria d’Urgències a la UB.

Actualment: Treballo a l’Hospital Universitari de Bellvitge des del 2013 i vaig treballar al Centre Assistencial en Salut Mental Benito Menni del 2014 al 2015.

Què és el que més valores del centre? Del Centre destacaria l’equip educatiu, és molt pròxim i es troba compromès amb l’alumnat vetllant  sempre per l’excel·lència i la millora contínua. Els professors, a més tenen una àmplia experiència i gran professionalitat. Per últim, l’ambient de calidesa del centre i la seva capacitat de fer sentir a l’alumne part d’un tot que és l’escola.

ClaraPastor
La Clara Pastor, exalumna del Batxillerat Prat a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna.

Nom i cognom: Clara Pastor, exalumna de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Batxillerat privat d’Humanitats i Ciències Socials (2014-2016)

Itinerari formatiu actual: Primer curs del Grau de Relacions Internacionals a Blanquerna – Universitat Ramon Llull

Quina és la teva experiència amb el Batxillerat privat de Centre d’Estudis Prat? Des de la visita que vaig realitzar al Grau de Relacions Internacionals a Blanquerna amb la meva Escola a l’ESO fa anys, tenia molt clar que volia estudiar aquesta carrera un cop acabés el Batxillerat. Centre d’Estudis Prat va suposar un canvi radical en el meu interès pels estudis. La dedicació i vocació dels professors del Centre van despertar les meves ganes d’aprendre i van impulsar el meu interès en temes com la història i la llengua.

El fet que el centre tingui només 2 línies de Batxillerat permet un tracte molt proper i personalitzat. Els professors et coneixen i sempre estan atents a tot el que puguis necessitar per tal que aconsegueixis el teu objectiu. No només es preocupen pels teus resultats acadèmics, sinó també per al teu estat d’ànim i fan el possible per ajudar-te i que aquest no afecti pejorativament a les notes.

Una altra cosa que destacaria de Centre d’Estudis Prat és el fet que combinen l’activitat formativa amb sortides i activitats relacionades amb els temes que estàs treballant a classe i que et permeten interioritzar conceptes sense adonar-te’n.

Com veus el teu futur? Els estudis que actualment curso han superat les meves expectatives, estic molt contenta amb l’elecció feta anys enrere. M’interessa la branca diplomàtica, i m’agradaria treballar en una organització internacional en afers exteriors. Ja estic pensant on cursar el 3r curs del Grau Universitari fóra d’Espanya per a iniciar la meva experiència Internacional.

La Laura vol ser pediatra, i ja prepara el MIR

Nom i Cognoms: Laura Monterde

Estudis al C.E. Prat: Batxillerat privat

Itinerari formatiu: Estudis Universitaris – Medicina

Actualment: preparació al MIR per exercir de pediatra

Què és el que més valores del centre? a nivell educatiu, els coneixements teòrics adquirits que m’han permès superar amb èxit la carrera. A nivell personal, seguiment molt proper i involucració dels professors en tots els àmbits, tant personal com educatiu.

Nom i cognom: Helena Garganté, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Batxillerat de Ciències i Tecnologia (2009-2011)

Itinerari formatiu: Grau en Fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya (2011 – 2015). Postgrau sobre Dolor i Disfunció Miofascial (Punció Seca) (2016). El pròxim curs Màster en Fisioteràpia Esportiva i Readaptació a l’Activitat Física i segurament Grau en Podologia.

Actualment: Consulta privada Sportwell SCP, centre de fisioteràpia esportiva a Sant Cugat del Vallès, Consulta privada al Meetgym Sant Cugat, Consulta al gimnàs SAF situat a la Universitat Autònoma de Barcelona i Club de bàsquet de Sant Cugat de Vallès (UESC) oferint servei a tot el club.

Què és el que més valores del centre? Del Centre destacaria la professionalitat de tots els professors i treballadors. En el meu cas, vaig decidir canviar-me i començar de nou, en un moment que ningú apostava per mi, em vaig trobar amb uns professors molt implicats, amb ganes d’ensenyar i donar una oportunitat a tothom.

Val la pena destacar el pla d’avaluació que tenen. Exàmens gairebé cada setmana que et permet recuperar si algun t’ha anat malament. Es basen molt a treballar la selectivitat i en el moment d’arribar estem perfectament preparats per afrontar-la i superar-la.

També ajuda el “bon rotllo” i el feeling que agafes amb els professors. Realment recordo molts moments bons amb tots ells.

image1

En Guillem estudia Ciències polítiques a la Pompeu Fabra

Nom i Cognoms: Guillem Pujol

Estudis al C.E. Prat: Batxillerat privat

Itinerari formatiu: Estudis Universitaris – Ciències polítiques de l’administració pública

Actualment: Ciències polítiques de l’administració pública

Què és el que més valores del centre? base de continguts per adaptar-me al ritme de la universitat. Bon contacte amb el grup i bona relació amb companys i professors.

Nom i cognom: Anna Turón, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials (2007-2009)

Itinerari formatiu: Llicenciada en Dret a la Universitat de Barcelona. Actualment estic cursant el Màster d’accés a l’advocacia.

Actualment: treballo a “Caballé y Estellés Advocats”, com a col·laboradora de l’àrea de Família. Durant el meu període universitari vaig realitzar pràctiques al bufet Rossinyol & Alavedra advocats especialitzant-me en la branca de dret civil, en concret dret de família. Quan estava al penúltim any de carrera vaig realitzar pràctiques externes curriculars i posteriorment no curriculars a Corporación Legal S.L., al departament jurídic de protecció de dades. Seguidament vaig treballar a una notaria de Barcelona.

Què és el que més valores del centre? Del Centre destacaria la dedicació dels professors respecte dels alumnes. El tracte individualitzat que vaig rebre durant tota l’etapa de Batxillerat i la preocupació constant. També destacaria les formes que tenen en tractar l’alumnat, ja que són molt humans, en el sentit d’empatitzar amb l’alumne i ajudar a resoldre els problemes tant en l’àmbit acadèmic com personal. Vull felicitar en concret al Quim Pastor, professor d’Història i tutor de Batxillerat, per la seva professionalitat i sobretot per la seva persistència en creure en mi.

Carreres Universitàries i sortides professionals dels exalumnes dels Cicles Formatius Prat

Nom i cognom: Ariadna Martínez, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances (2009-2011)

Què fas actualment? Estava treballant a Securitas Direct i acabo de canviar de feina per entrar al departament de vendes de l’empresa suïssa Hilti, que es dedica a la venda d’eines i materials per a la construcció. El meu càrrec és Territory Sales Manager a Barcelona. Sóc la primera dona que ocupa aquest càrrec del gremi d’instal·ladors i la segona a tota Catalunya

Per què vas escollir Prat per realitzar els estudis? Els motius principals pels quals vaig escollir realitzar els meus estudis a Centre d’Estudis Prat van ser les referències d’altres alumnes que ja havien estudiat aquí i l’horari del cicle que volia realitzar. En aquella època ja estava treballant als matins i necessitava estudiar a les tardes, per això l’horari del centre m’anava perfecte.

Com va ser la teva experiència al centre? La meva experiència al centre va ser molt bona. Destacaria sobretot l’oportunitat que dóna de realitzar pràctiques a l’estranger amb l’Erasmus+. Vaig estar 9 setmanes a Nottingham treballant per l’empresa Student Mundial. Un cop finalitzat el període de pràctiques, l’empresa va contractar-me i vaig estar allà durant més de 4 anys.

Per a què t’ha servit l’experiència Erasmus+? Sobretot per créixer professionalment i perfeccionar l’anglès. A més, treballar en l’àmbit internacional m’ha aportat molts coneixements i noves habilitats.

Com veus el teu futur? En un futur, tinc pensament de tornar a treballar fóra d’Espanya, potser marxar a Austràlia per seguir aprenent i continuar la meva experiència internacional allà.

Nom i cognom: Laura Buil, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances (2010-2012)

Què fas actualment? Estic treballant a GestMusic al departament de Recursos Humans i segueixo estudiant un curs de Gestoria fiscal, laboral i comptable.

Per què vas escollir Prat per realitzar els estudis? Tenia molt bones referències d’alguns companys que havien estudiat amb mi per a realitzar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Sempre havien parlat molt bé del centre.

Com va ser la teva experiència al centre? Estic molt contenta del meu pas per Centre d’Estudis Prat. Els professors són molt propers a l’alumne, sempre vaig sentir que tenia el seu suport i em van animar a superar totes les inseguretats que els joves podem tenir. A més, a la meva promoció hi havia molt bon ambient i vaig fer grans amistats que avui en dia encara segueixen sent-ho.

Per a què t’ha servit l’experiència Erasmus+? Per mi va ser una experiència inoblidable, inclús després de la beca vaig decidir tornar a Londres, vaig quedar-me 3 anys i vaig tenir la sort de trobar feina en el meu camp d’estudi. M’ha donat molta sortida laboral, ja que és un factor que crida l’atenció dels professionals que veuen el currículum, és una experiència molt valorada per les empreses. En primer lloc per l’aprenentatge de l’anglès com a idioma i després perquè crec que valoren que es tracta d’una persona amb iniciativa, segura i capaç de superar els obstacles que et pots trobar en un altra ciutat, el que jo crec que dóna per entès que també superaràs els obstacles i dificultats que et trobis diàriament a la teva feina.

Com veus el teu futur? M’agrada pensar amb un futur amb grans oportunitats, m’agradaria seguir estudiant i especialitzar-me en el meu sector. Vull tenir uns coneixements sòlids i forts per dirigir el meu departament, i perquè no, acabar dirigint la meva empresa algun dia, mai se sap. Com tothom, imagino, vull créixer i arribar al punt més alt de la meva carrera.

El Jordi fa ADE i treballa de comptable

Nom i CognomsJordi Gratacós

Estudis al C.E. Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances

Actualment: Estudiant de 2n del Grau d’Administració i Finances a la Universitat de Barcelona. Estic també treballant de comptable en una empresa de control financer orientat al sector farmacèutic.

Què és el que més valores del centre? Bases en coneixements pràctics que pots aplicar a la vida real si treballes en el sector de les finances i a nivell teòric a l’hora de seguir amb els estudis Universitaris. Els 2 anys que vaig estar a Centre d’Estudis Prat em van ajudar a centrar-me i descobrir la meva capacitat d’estudiar i treballar. A més , em va aportar molta constància que ara aplico en tot allò que em proposo.

Nom i cognom: Gabriela Arévalo, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances (2012-2014)

Què fas actualment? Estic cursant 3r del Grau de Sociologia a la Universitat de Barcelona. L’experiència a la Universitat és molt diferent a la dels Cicles Formatius però el ritme d’estudi que vaig aconseguir amb la realització del Cicle d’Administració i Finances a Centre d’Estudis Prat hem permet seguir perfectament el ritme universitari.

Per què vas escollir Prat per realitzar els estudis? Vaig conèixer el centre quan estava a l’atur, ja que vaig realitzar un dels cursos subvencionats sobre comptabilitat. El contingut del curs i la forma d’ensenyar em va agradar molt i els professors, que van veure que era un sector en el que hi tenia facilitat, em van animar a realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances.

Com va ser la teva experiència al centre? L’experiència al centre va ser molt bona. M’agrada sempre recomanar Prat perquè realitzen una formació molt personalitzada. Destacaria la proximitat i la bona relació amb els professors i que els grups reduïts permeten adquirir coneixements d’una forma més ràpida i eficaç, ja que les classes s’adapten al ritme i interessos dels alumnes.

Com veus el teu futur? M’agradaria obrir una consultoria per a realitzar investigacions pròpies. La suma de coneixements del Grau i el Cicle crec que em permetran estar preparada per emprendre el meu propi negoci. El cicle em va oferir els coneixements sobre la gestió i administració d’una empresa i el Grau em permetrà aprofundir en la branca sociològica.

La Zaida treballa al sector del Turisme a Barcelona

Nom i Cognoms: Zaida Peris

Estudis al C.E. Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior Informació i Comercialització Turística

Actualment: Organitzadora de rutes en bicicleta a Viatges Tuareg, guia de rutes a diferents empreses, guia a monuments turístics de la ciutat de Barcelona.

Què és el que més valores del centre? Bases en coneixements per a desenvolupar la meva feina amb mes seguretat. A nivell personal, els professors treballen dins el sector del turisme i coneixen la matèria a la perfecció. A mes, s’involucren i fan un seguiment personalitzat.

Nom i cognom: Gerard Malivern, exalumne de Centre d’Estudis Prat

Estudis al C.E.Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances (2011-2013)

Què fas actualment? Estic cursant 3r del Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a la Universitat de Barcelona i treballant al departament de comptabilitat del laboratori farmacèutic Ambar Recursos des de l’any passat.

Per què vas escollir Prat per realitzar els estudis? Sobretot per les bones referències que tenia del Centre en aquests estudis i per la seva ubicació. En el meu cas, el tenia a prop de casa però tenia molts companys de classe que vivien fóra de Barcelona i que valoraven molt la ubicació, ja que com està al centre de Barcelona compta amb molt bones comunicacions en autobús, tren i metro.

Com va ser la teva experiència al centre? Vaig acabar els meus estudis d’Administració i Finances a Centre d’Estudis Prat molt content, la relació amb els professors i companys era molt bona, tots intentaven ajudar-te sempre que tenies un problema i, el més important per a mi, és que les matèries del Cicle em van ser molt útils per als primers anys dels meus estudis universitaris.

Com veus el teu futur? Encara em queda un any de carrera i ja estic treballant en un sector relacionat amb els meus estudis universitaris. Veig el meu futur treballant en el departament comptable d’una gran empresa, posant en pràctica tots els coneixements adquirits durant la meva etapa formativa.

Ensenyaments Artístics o Esportius Superiors

En Bernat crea el seu propi estudi de gravació

Nom i Cognoms: Bernat Jordana

Estudis al C.E. Prat: Batxillerat

Itinerari formatiu: Estudis Universitaris – Enginyeria de so

Actualment: Ha muntat el seu propi estudi de gravació

Què és el que més valores del centre? La proximitat i el recolzament dels professors a l’hora d’aconseguir els millors resultats, sobretot a les matèries mes dificils per a mi. Guardo molt bons records i bones amistats de la meva època al Centre.

Sortides Internacionals

En Marc, ha realitzat el seu Erasmus a Roma

Nom i Cognoms: Marc Mancini

Estudis al C.E. Prat: Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat

Experiència Erasmus: Ha realitzat mes de 2 mesos de pràctiques en una escola d’idiomes a Roma, al departament de màrqueting.

Què és el que més valores de l’experiència? El fet de treballar a nivell internacional et permet conèixer noves formes de treballar, a més d’aprendre en molts casos un nou idioma. Recomano l’Erasmus com una experiència de vida.