27/04 - Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius Grau Superior

El pròxim dijous 27 d’abril a partir de les 19h vine al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona per descobrir els Cicles Formatius de Grau Superior que et podem oferir a Centre d’Estudis Prat. +Info: 93 215 58 52

Durant el mes de març han passat per l’Escola Europea de Short Sea Shipping més de 350 alumnes en 7 edicions diferents del Forma’t al Port. Aquest projecte està destinat a estudiants dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística, i Comerç Internacional dels instituts de l’àrea de Barcelona.

Des de Centre d’Estudis Prat oferim a partir del curs 2017-18 als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i Comerç Internacional la modalitat de Formació DUAL. Pots venir a informar-te aquest dijous 27/04 a la Jornada de Portes Obertes a partir de les 19h.

El programa “Forma’t al Port” té com a objectiu principal la constitució d’una comunitat logística ben preparada que pugui contribuir a afrontar el repte estratègic de la regió.

Els continguts teòrics de la formació presenten i il·lustren els diferents actors que componen la comunitat portuària i les tasques i responsabilitat de cada un d’ells: consignataris, transitaris, estibadors, agents de duanes i centres logístics. Aquesta formació es combina amb visites pràctiques per a tenir una visió més propera de les diferents operacions desenvolupades en l’entorn portuari.

Forma’t al Port és un projecte impulsat pel Port de Barcelona, BCL – Barcelona Catalunya Centre Logístic, la Diputació de Barcelona i Fundació Barcelona – Formació Professional i en el qual les associacions i empreses del sector també donen suport. Es va iniciar l’any 2014 i es va establir en un marc de 3 anys, fins al 2017. Està previst que el projecte continuï durant els propers anys.