27/04 - Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius Grau Superior

El pròxim dijous 27 d’abril a partir de les 19h vine al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona per descobrir els Cicles Formatius de Grau Superior que et podem oferir a Centre d’Estudis Prat. +Info: 93 215 58 52

Avui us volem mostrar el gran treball dels alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques, dins de l’assignatura d’Empresa i Iniciativa Emprenedora, impartida per la professora Arantxa Martínez.

A partir del documental “Home”, dirigit per Yann Arthus-Bertrand i estrenat al 2009, havien d’identificar problemes i proposar solucions des de l’emprenedoria social, especialment del sector turístic o sectors relacionats.

La pel·lícula està composta en la seva totalitat per vistes aèries de diversos llocs arreu del món al costat de la veu d’un narrador. Mostra la diversitat de la vida a la Terra i com les activitats humanes s’han convertit en una amenaça per a l’equilibri ecològic del planeta.

Des de l’escola volem felicitar als alumnes Marta Fontanet, Patrycja Anna Kloska, i Daniel Montoliu per aquest gran treball i animar a tots els alumnes a continuar amb la feina en aquest últim trimestre del curs!