Divendres passat, una setmana abans de l’inici del Saló de l’Ensenyament, els alumnes de Batxillerat de Centre d’Estudis Prat van assistir a la conferència d’orientació universitària a càrrec de Mercè Rullán, professora d’enginyeria informàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que, per cinquè any consecutiu, va explicar la singularitat del campus universitari de Bellaterra i els estudis que oferta una de les universitats amb més prestigi de l’Estat i a nivell internacional.

Rullán ha destacat la importància de la UAB en la transferència de coneixements al sector productiu, a la intensificació de la relació entre universitat i empresa i al foment de l’emprenedoria.

Rullán també va informat que un cop triat el grau, el primer curs a vegades no cobreix les expectatives perquè ofereix una formació bàsica, genèrica i transversal. En canvi, a segon i tercer l’alumne/a pren contacte amb les matèries obligatòries i optatives. Finalment, cal afegir pràctiques externes i treball final de grau (TFG).