El passat divendres dia 16 de desembre, els alumnes de 1r del Batxillerat privat de Centre d’Estudis Prat varen assistir a la conferència d’Hèctor Garcia, coordinador de la xarxa de comunicacions de Creu Roja sobre les tasques humanitàries.

L’Hèctor Garcia és exalumne del Centre d’Estudis Prat i s’ocupa de coordinar la xarxa de comunicacions de la Creu Roja a Montserrat.

Durant la xerrada, va explicar la seva participació directa en algunes missions internacionals dels darrers anys, amb la projecció de diapositives impactants dels esdeveniments.

Ajudar la gent aporta al voluntari més que el que dóna” deia l’Hèctor a la xerrada, on destacaba també els aspectes destacats de l’actitud personal com a voluntari.

El Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja és la xarxa humanitària més gran del món a la qual estan vinculades més de 120 milions de persones de 186 països. Neutral i imparcial, el Moviment ofereix protecció i assistència a persones afectades per desastres naturals i conflictes armats i col·labora amb governs, donants i d’altres organitzacions d’ajuda a col·lectius vulnerables d’arreu del món.