Els alumnes de 2n de Màrqueting i Publicitat i de Màrqueting amb Promoció Turística han assistit a la xerrada sobre SEO, SEM i Màrqueting Digital exposada per l’Elena Roque, responsable SEO del diari Sport i de les revistes del grup Zeta.

A la conferència s’ha parlat sobre la importància de tenir una bona imatge a Internet de l’empresa en qüestió, ja que actualment el 90% dels continguts són digitals, i els usuaris busquen referències i opinions sobre la marca a la xarxa.

IMG-20190424-WA0028

Per una banda, tenir un bon SEO és essencial per a situar-se en els primers llocs de recerca a Internet, i convertir-se en un lloc de referència per a que els usuaris tinguin la confiança necessària per no abandonar el lloc web i/o xarxes socials.

I, d’altra banda, realitzar un bon SEM és també una tasca molt important, ja que quan es llencen campanyes de publicitat s’han d’optimitzar els anuncis, les imatges i les descripcions del que es vol vendre al públic.

Una activitat on els alumnes de Màrqueting han reforçat els seus coneixements sobre SEO, SEM i Màrqueting Digital, temes que avui dia estan a l’alça i són gairebé imprescindibles per a qualsevol petita, mitjana i gran empresa.

Deixa un comentari