27/04 - Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius Grau Superior

El pròxim dijous 27 d’abril a partir de les 19h vine al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona per descobrir els Cicles Formatius de Grau Superior que et podem oferir a Centre d’Estudis Prat. +Info: 93 215 58 52

El passat dijous, abans de finalitzar les classes del 2n trimestre del curs 2016-17, els alumnes dels Cicles Formatius de Comerç Internacional i Transport i Logística van rebre la visita del professor de la UPF Jesús Martinez, expert en logística i negoci marítim.

Va realitzar una masterclass als alumnes de segon curs dels CFGS de Comerç Internacional i Transport i Logística. La masterclass es va centrar en la comunicació del transport marítim i les autoritats portuàries. Va fer un recorregut sobre l’evolució dels sistemes de comunicació fins aprofundir en la realitat actual i els avantatges que les noves formes de comunicació han comportat.

Cicles Formatius

Recorda que a partir del pròxim curs 2017-18 oferim als nostres alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i Comerç Internacional la possibilitat de realitzar la formació amb FP Dual, classes d’anglès amb professors de l’Institut d’Estudis Nord-Americà a les aules de Centre d’Estudis Prat per aconseguir els títols PET, FCE o CAE i molt més. T’ho expliquem tot a la Jornada de Portes Obertes el pròxim 27/04 a partir de les 19h.

Jesus E. Martinez Marin

Experienced Transportation , Logistic & Operation Executive