Aquest dimecres 30 de maig, el grup del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Assistència i Informació Turística va comptar amb la vista de l’Eulàlia, caporal dels Mossos d’Esquadra de GAV EIXAMPLE ABP Eixample REGIÓ POLICIAL METROPOLITANA, que va realitzar una xerrada sobre els àmbits de la violència masclista, l’evolució del maltractament  i els indicadors dels abusos.

La idea de la xerrada va sorgir de les mateixes alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior, arran del projecte de sensibilització i de violència de gènere que han desenvolupat a l’assignatura d’Empresa i Iniciativa Emprenedora.

En primer lloc han desenvolupat: Reflexió, pensament crític, empatia, intel·ligència emocional. També se’ls ha demanat que ho relacionin amb la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) que han estudiat al llarg del curs, quins indicadors utilitzaríeu en el vostre projecte real, i relacionant-ho amb el sector de turisme, preveient les ganes de fer un projecte de dones i per les dones l’any vinent.

PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR

Del 29 de maig al 7 de juny

Informa’t aquí sobre el procés de preinscripció!