25/05 a 31/05 - Període de PREINSCRIPCIÓ a Cicles Formatius de Grau Superior

Fins al dimecres 31 de maig, vine a entregar el full de preinscripció per a Cicles Formatius de Grau Superior al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

Aquesta setmana, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat de Centre d’Estudis Prat han realitzat el seu “studenteach” sobre les Xarxes Socials i els CRM al Sidecar Factory Club de la Plaça Reial de Barcelona.

El propietari, gràcies a la col·laboració de la Belén, promotora de l’espai, ens ha cedit l’escenari de concerts del local, que ha acollit la classe impartida per Aina, Andrea, Judit i Mireia.

Hem comptat amb la presència de la Belen, la Youtuber Belena Gaynor que amb quasi 50.000 seguidors ens ha explicat com va començar i la seva experiència com a Youtuber obrint posteriorment un debat sobre aquest fenomen social.

Hem de destacar que Andrea Jurnet, alumna d’aquest cicle a Centre d’Estudis Prat, també té el seu pes a les xarxes amb més de 54.000 seguidors a Instagram. Juntes ens han aportat moltíssim sobre aquest món que en l’àmbit de màrqueting és cada vegada més important per les marques.