La fira IBTM World, celebrada a la Fira de Barcelona entre els dies 28 i 30 de novembre, atrau professionals de la indústria dels incentius, els viatges de negocis i les exposicions a Barcelona tots els anys i compta amb la participació d’expositors, compradors i visitants professionals. Assistir a IBTM World, permet als participants adquirir un avantatge competitiu immediat per al seu negoci i mantenir-se al dia amb els últims avenços d’aquesta indústria.

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques i de Gestió d’Allotjaments Turístics van quedar sorpresos de la professionalitat  i seriositat que es respirava dins de la fira. Una visita molt enriquidora per conèixer el món laboral.

Aquest saló concentra tota l’oferta en l’àmbit mundial del turisme Mice amb més de 17500 professionals i 3000 empreses expositores de 150 països diferents. Els temes centrals d’aquesta edició han estat la innovació i la tecnologia dins d’aquest mercat en constant desenvolupament.

El programa formatiu comptava amb més de 100 conferències on s’analitzaven les últimes tendències del sector. El turisme de negocis s’ha incrementat un 15% respecte a l’any passat i Espanya ocupa el segon lloc amb més afluència en esdeveniments.

Barcelona és una de les ciutats preferides per realitzar esdeveniments professionals perquè té molt bon clima, bones connexions, gran varietat d’equipaments i un gran nombre de recursos culturals.

Una sortida que permet als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior constatar de primera mà el funcionament del sector i la diversitat en la demanda de professionals del sector del Turisme.