Vine i informa't sobre els nostres Cicles Formatius de Grau Superior a la Jornada de Portes Obertes el pròxim dijous 27/04 a partir de les 19h!

El divendres 31 de març vàrem fer una visita a l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, un hotel de quatre estrelles superior que està ubicat a l’Hospitalet molt a prop de la Fira de Barcelona amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques.

L’edifici és propietat de la cadena Catalònia i va ser projectat per l’arquitecte Jean Nouvel, l’hotel un sèrie de particularitats que el fa diferent, l’Hotel és un jardí vertical que té més de 293 palmeres de 10 tipologies diferents. 357 habitacions decorades íntegrament en blanc 314 i negre 43.

El restaurant està a 50 metres d’alçada, la terrassa “El Cel” a 100 metres d’alçada i té un centre de convencions per 1000 persones, que el fa molt competitiu respecte altres hotels a l’hora de realitzar esdeveniments de negocis.

La visita va ser molt completa, ens van explicar amb molt detall tots el departaments de l’hotel i ens van ensenyar les habitacions, suites, restaurant… Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques van quedar molt satisfets de la visita i amb ganes de començar les pràctiques i treballar en el món del l’allotjament turístic.