La setmana passada, dimarts 21 de Febrer, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics van realitzar una visita a l’hotel Hilton Diagonal Mar, que gràcies a la disponibilitat i voluntat de l’hotel i de la Governanta Executiva ens va permetre realitzar la visita.

Aquesta sortida s’emmarca dintre del mòdul que imparteix el professor, Toni Trigueros, de Gestió del departament de Pisos i també professional d’aquest Hotel.

La visita es va iniciar amb una xerrada per part de la Laia Sendra, Governanta Executiva de l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Els alumnes van conèixer en primera persona les responsabilitats i tasques d’aquest perfil, molt important pel bon desenvolupament del departament de pisos. A diferència d’una governanta operativa, aquesta realitza una tasca molt més administrativa, de previsió i anàlisis dels resultats.

Un cop familiaritzats amb les tasques diàries de la governanta, vàrem continuar explicant com es neteja una habitació a l’hotel, seguint uns passos definits per garantir no només un bon resultat de neteja, sinó també tenint cura del personal que desenvolupa aquesta feina.

En acabar, els alumnes van fer una competició de fer un llit en temps rècord, els dos guanyadors es van emportar una bossa amb diferents amenities de l’hotel.

Vàrem finalitzar la sortida fem una volta per diferents habitacions i instal·lacions de l’hotel.

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics van gaudir molt de la visita, aprenent de forma pràctica el contingut teoric de les classes d’aquest mòdul i veient de primera mà el funcionament, la importància i les tasques d’aquest departament de l’hotel.