El passat dijous, dia 15 de febrer, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques van visitar l’Hotel Catalonia Plaza, situat al bell mig de la Plaça Espanya. Un hotel urbà de 4 estrelles i 360 habitacions.

La Junior Manager ens va ensenyar les diferents habitacions de l’hotel (doble estàndard, suite i junior suite) perquè els alumnes coneguin els diferents tipus d’habitacions. També ens ha ensenyat els pisos cinquè i sisè, que són les plantes d’executives i tenen una recepció exclusiva per a ells.

Per altre banda, i a nivell de restauració, ens va ensenyar el restaurants Filigrana especialitzat en cuina catalana obert al públic. I, per últim, les sales de convencions on es celebren tot tipus d’esdeveniments.

Per acabar, vam pujar a la terrassa on hi han dos espais, un per a clients de fora de l’hotel i una altre part privada per si es vol celebrar un esdeveniment exclusiu, a part de tenir d’unes vistes espectaculars de la muntanya de Montjuic

Els alumnes van gaudir molt de la visita i van quedar sorpresos de la quantitat de gent que treballa en un hotel d’aquestes dimensions.