El passat 2 d’abril, les dues classes del segon curs del cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat van visitar el Club “Círculo Ecuestre” de Barcelona.

El Cercle Eqüestre és una associació sense ànim de lucre fundada el 1856. Format per un grup de membres de la burgesia catalana units per una comuna afició a l’hípica, un club privat com els tradicionals clubs Anglesos. Al llarg de tres segles, s’ha convertit en una institució ciutadana i en un referent internacional de la societat civil barcelonina i catalana.

Des de 1950 es troba ubicat a l’edifici modernista construït el 1910 situat al xamfrà de Balmes – Diagonal. Antiga Casa de la Família Pérez-Samanillo edifici modernista, el seu arquitecte va ser Juan José Hervás Arizmendi, i la decoració la va realitzar Joan Esteva, tots els vitralls estan realitzats pels germans Maumejean, a principis del XX.

El Cercle Eqüestre ha estat el símbol i el punt de trobada del teixit cultural, empresarial, industrial, professional, científic i artístic de Catalunya. Concebut com un lloc on s’agermanen el coneixement, el negoci, l’oci i l’esport, per la seva seu han desfilat les més destacades personalitats de tots els àmbits de la vida social.

Els seus socis, actualment més de 1.500, disposen dels més selectes serveis de restauració així com de totes les infraestructures per poder celebrar tot tipus d’esdeveniments, des d’un simple dinar a un gran banquet, o des d’una reunió de treball a una conferència de 200 persones.

Els alumnes van poder admirar els espais, ideals per a la reflexió, el diàleg, la lectura, el repòs, el confort, o les trobades familiars, socials i empresarials, el Cercle Eqüestre segueix creixent en nombre de socis i en la diversitat de les seves activitats.

Compte a més, amb 16 confortables habitacions, per al soci, els seus convidats, i per als socis dels més de 180 clubs amb els quals manté correspondència a tot el món.

La seva tradició, la seva privacitat i la professionalitat en els seus serveis són els senyals d’identitat del “Círculo Ecuestre”.

Deixa un comentari