Un any més els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques  i Màrqueting i Publicitat van visitar el Saló B-Travel, que ha aconseguit un rècord de visitants, amb gairebé 35.000 persones.

Els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Centre d’Estudis Prat sumàven més de 70 persones de Centre d’Estudis Prat que van visitar la fira amb les professores del cicles.

Van gaudir de les novetats d’enguany del saló i del cicle de conferències “Barcelona Tourism Summit 2018”, on van escoltar diversos professionals del sector.

El Summit ens ha posat al dia de les pròximes novetats del sector i cap on s’ha de dirigir el turisme perquè sigui una disciplina positiva tant pel turista com el resident:

  1. Com l’aventurer Albert Bosch ens ha explicat la diferència entre “viatger i turista”.
  2. El nou paradigma del turisme: Els festivals de música. El fundador del Primavera Sound i Director de la sala Apolo el Sr. Alberto Guijarro i Co– Director del Sònar Ventura Barba ens han explicat un món tan fascinant com són els festivals i totes les seves variants que podem trobar a la ciutat; en forma de festivals com el Sònar, Primavera Sound, de sales com la coneguda Sala Apolo, Razzmatazz… o les “cases de la música” com el Liceu, Auditori i Palau de la Música completen una oferta de qualitat i variada. La música dóna un valor afegit a la ciutat.
  3. Circuit de Barcelona és motor esportiu i econòmic, on el Sr. Fontseré, Director del circuit de Bracelona ens ha fet veure la quantitat de diners que es belluguen en un recurs d’aquest tipus.

Al saló d’enguany hem pogut gaudir de l’àmplia oferta cultural, esportiva, gastronòmica i de destinacions (països com la Xina, Jordània, Noruega, Marroc, França entre altres). Tot això sense oblidar l’apartat de B- delicious on podies fer un tast de la gastronomia del territori. El B-industrial posant en valor la xarxa de turisme industrial a través del Xatic l’organització que gestiona l’àmplia oferta d’aquest tipus de recursos).

Els alumnes han gaudit del saló amb B-travel passaport, una gimcana d’activitats experiencials per aconseguir viatges, bitllets i premis.

Una jornada de tast, experiències virtuals i trobades inesperades, on els alumnes han pogut contactar directament amb tota l’oferta que aglutina el món del turisme.