Visita a l'exposició 'Som Natura' amb el grup de Turisme

Dimecres 6 de Novembre de 2019 el grup de Guia, Informació i Assistències Turístiques va realitzar una visita a l’exposició ‘Som Natura’, una producció conjunta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

‘Som Natura’ proposa una experiència audiovisual en tres parts:

En la primera, una atmosfera immersiva que alterna imatges de gran bellesa amb d’altres de degradació ambiental del planeta, les quals ens commou i ens interpel·la.

La segona part mostra projectes innovadors i sostenibles en marxa a Catalunya i, finalment, ens anima a passar a l’acció: presenta un centenar d’iniciatives de ciència ciutadana on tothom pot trobar la seva forma de participar per aturar la pèrdua de biodiversitat.

Es tracta d’una exposició amb un recorregut de 7 àmbits relacionats amb la Biodiversitat i amb un objectiu de sensibilitzar al visitant sobre l’impacte que fem els humans en la reducció dels recursos naturals i com podem col·laborar en la conservació. El format de l’exposició ha sigut una producció audiovisual molt atractiva pel conjunt de l’alumnat.

Deixa un comentari