Visita a l'exposició 'Som Natura' amb el grup de Turisme

Dimecres 6 de Novembre de 2019 el grup de Guia, Informació i Assistències Turístiques va realitzar una visita a l’exposició ‘Som Natura’, una producció conjunta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

‘Som Natura’ proposa una experiència audiovisual en tres parts:

En la primera, una atmosfera immersiva que alterna imatges de gran bellesa amb d’altres de degradació ambiental del planeta, les quals ens commou i ens interpel·la.

La segona part mostra projectes innovadors i sostenibles en marxa a Catalunya i, finalment, ens anima a passar a l’acció: presenta un centenar d’iniciatives de ciència ciutadana on tothom pot trobar la seva forma de participar per aturar la pèrdua de biodiversitat.

Es tracta d’una exposició amb un recorregut de 7 àmbits relacionats amb la Biodiversitat i amb un objectiu de sensibilitzar al visitant sobre l’impacte que fem els humans en la reducció dels recursos naturals i com podem col·laborar en la conservació. El format de l’exposició ha sigut una producció audiovisual molt atractiva pel conjunt de l’alumnat.

1 comentari

  • Ets natura : la Terra es va formar fa 4.600 milions d’anys i nosaltres vam apareixer fa 300.000 anys. Fa poc temps que habitem el planeta, som una especie mes i la nostra activitat esta provocant grans i greus canvis . La biodiversitat a Catalunya : repassa la diversitat biologica del territori que cal protegir i cuidar. A mes a mes, destaca el paper i la funcio dels Museus en la conservacio d aquest patrimoni.

    Daniel Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *