Visita a l'exposició 'Som Natura' amb el grup de Turisme

Dimecres 6 de Novembre de 2019 el grup de Guia, Informació i Assistències Turístiques va realitzar una visita a l’exposició ‘Som Natura’, una producció conjunta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

‘Som Natura’ proposa una experiència audiovisual en tres parts:

En la primera, una atmosfera immersiva que alterna imatges de gran bellesa amb d’altres de degradació ambiental del planeta, les quals ens commou i ens interpel·la.

La segona part mostra projectes innovadors i sostenibles en marxa a Catalunya i, finalment, ens anima a passar a l’acció: presenta un centenar d’iniciatives de ciència ciutadana on tothom pot trobar la seva forma de participar per aturar la pèrdua de biodiversitat.

Es tracta d’una exposició amb un recorregut de 7 àmbits relacionats amb la Biodiversitat i amb un objectiu de sensibilitzar al visitant sobre l’impacte que fem els humans en la reducció dels recursos naturals i com podem col·laborar en la conservació. El format de l’exposició ha sigut una producció audiovisual molt atractiva pel conjunt de l’alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *