Divendres 12 de gener a la tarda va venir a Centre d’Estudis Prat Felisa Palacio, encarregada de l’agència de Viatges Tarannà. Una agència pionera en la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), en el sentit ampli de la paraula perquè els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat i Màrqueting amb promoció turística puguin conèixer altres formes de comunicar a través dels valors.

La Felisa ens va estar explicant com varen començar a aplicar aquests valors, inclús abans que sabessin que rebia aquest nom, d’això fa gairebé 25 anys.

Viatges Tarannà no és només valors, és també filosofia d’empresa el que volen transmetre amb l’ampli ventall d’iniciatives que porten a terme.

Com el compromís de la sostenibilitat en el món del viatge, cuidar el personal de l’empresa, dels clients, als proveïdors… en resum de la societat i del planeta per a deixar un món millor els nostres fills.

Ha estat una sessió enriquidora pels alumnes i la professora. Moltes gràcies a Tarannà per col·laborar en la tasca d’ensenyar.