Projecte d’Intel·ligència Emocional

Les competències i habilitats socials i emocionals que demana al mercat laboral estan en permanent canvi. El consumidor o usuari és cada cop més exigent, i el vincle que acaba establint amb les marques i les empreses passa, sens cap mena de dubte, per la relació que estableix amb el seu personal de servei.

Per a això, a Centre d’Estudis Prat engeguem el projecte pilot “Intel·ligència Emocional” per millorar les competències dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior en les seves pràctiques d’empresa.

El projecte “Intel·ligència emocional: De les persones als bons professionals” té per finalitat entendre que és la Intel·ligència emocional i per a què ens serveix conèixer-nos millor amb l’objectiu d’arribar a ser millors professionals. Aquest programa implica tant a empreses com als alumnes, en concret als 150 estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior de primer curs de Centre d’Estudis Prat.

El programa, que es comença a implementar en fase pilot aquest mateix curs, és possible gràcies a importants col·laboracions. D’una banda, amb la implicació de l’Institut Gomà, dirigit per l’Hermínia Gomà, com a centre de referència en coaching i lideratge personal; i, de l’altra, de més de 30 destacades empreses sensibles a les millores en el món educatiu.

Les empreses i entitats dels diferents sectors que participen en aquest projecte són les següents:

Deixa un comentari