MetròpolisFPLab és un programa d’innovació oberta impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, amb l’assistència tècnica d’Induct, on empreses han llençat reptes reals d’innovació als centres educatius de Formació Professional. MetròpolisFPLab promou el desenvolupament de competències educatives del s.XXI i dóna visibilitat al talent de l’alumnat, gràcies a la col·laboració de diferents agents del territori com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

En aquesta edició s’han treballat 8 reptes reals plantejats per l’Autoritat Portuària de Barcelona, OneOcean, Autoterminal, Aigües de Barcelona, In-best-ers, Canaletas i el Circuit de Barcelona-Catalunya. Després de 7 mesos de treball, ens trobem davant dels projectes finalistes amb solucions tangibles que donen resposta als reptes plantejats.

Des de PRAT Educació, les estudiants de 1r del CFGS de Màrqueting i Publicitat Maria Ascaso, Vanessa Plaza i Paula Díaz han arribat a la final, on el 4 de juny han tingut l’oportunitat d’assistir a l’ACTE FINAL del programa, on s’exposaran els projectes finalistes i s’escolliran els guanyadors d’aquesta edició 2018 – 2019.

Excel·lent la presentació de les alumnes a la trobada de finalistes del projecte MetròpolisFPlab.

Les seves propostes de millora de l’experiència dels visitants al Circuit de Catalunya han estat triades entre les realitzades per més de 700 estudiants i 150 equips de 30 centres. Enhorabona! Des de PRAT Educació potenciem les competències transversals de la formació professional a través de projectes reals d’innovació.

Felicitats als guanyadors i a tots els participants d’aquest excel·lent projecte. Donem les gràcies a la  Fundació BCN Formació Professional i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per la organització i haver confiat en nosaltres. I, per últim, a l’Eduard Anglès, professor de PRAT que ha fet l’acompanyament i la tutorització del projecte durant aquests mesos.

Deixa un comentari