Un dels reptes més importants que hauran d’afrontar els alumnes de primer de Batxillerat de Prat aquest primer curs és la realització del seu treball de recerca.

Amb l’objectiu de donar-hi el tret de sortida i emmarcar el repte que tenen per endavant, enguany Prat ha organitzat la 1a Mostra de Treball de Recerca, una jornada creada pels alumnes per als alumnes.

1a Mostra Treball Recerca

Objectius

La sessió ha permès posar en contacte als alumnes dels millors treballs de recerca del curs passat amb els alumnes que han d’afrontar-lo aquest any, i compartir amb detall inquietuds per part d’uns i consells i recomanacions per part d’altres.

Ha estat una oportunitat única per conèixer de primera mà l’experiència del alumnes que van aconseguir un resultat excel·lent amb les seves propostes.

Alumnes 2 TR
Alumnes 3 TR
Alumnes 4 TR

Lliurament de diplomes

Durant l’acte, que ha comptat amb una introducció al món de la recerca a càrrec de les professionals Marta Punsola i Elisabet Mas de les Valls, professores de Llatí i Ciències, respectivament, també s’han lliurat diplomes als autors i autores dels treballs de recerca de l’any passat que van aconseguir un resultat excel·lent. Felicitats a tots!

Alumnes Diplomes TR

Molts ànims als alumnes de primer de Batxillerat amb els seus treballs de recerca!

Deixa un comentari