27/04 - Jornada de Portes Obertes Cicles Formatius Grau Superior

El pròxim dijous 27 d’abril a partir de les 19h vine al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona per descobrir els Cicles Formatius de Grau Superior que et podem oferir a Centre d’Estudis Prat. +Info: 93 215 58 52

Aquest dimecres, es va dur a terme la presentació de Jarditours, el projecte de Mireia Teixidó, exalumna del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comercialització i Informació Turística (actualment Guia, Informació i Assistències Turístiques) de Centre d’Estudis Prat a les noves instal·lacions de The Travel Brand de l’Avinguda Diagonal.

La Mireia va proposar als assistents la nova manera de gaudir dels parcs i jardins, els Jarditours. Mirar, escoltar, respirar i descobrir els més de 50 parcs i jardins que Jarditours té en el seu catàleg.  Una altra manera de fer turisme, de gaudir del nostre Patrimoni.

Durant la presentació, la Mireia comentava “Amb  Jarditours estic donant forma a una il·lusió de fa molts anys: compaginar la meva primera professió, la jardineria, amb tota l’experiència en el  guiatge i la descoberta de jardins”.  

Cicles Formatius