13/07 - 20/07 - Període de MATRÍCULA a Cicles Formatius de Grau Superior

A partir del dijous 13 i fins al dijous 20 de juliol, vine a formalitzar la matrícula a Cicles Formatius de Grau Superior al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

El projecte GIVE ME 5 dels alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances Queralt Ramírez, Anna Garcia, Nicole González i Miquel Montón ha guanyat el premi Projecte FP Emprèn en la categoria de salut, esport i benestar.

Els alumnes han estat acompanyats al llarg del curs per la professora de projecte i simulació empresarial, Arantxa Martínez. El projecte, per l’ús de teràpies assistides amb animals, va destacar per la idea social, i per la coherència i excel·lència en l’elaboració del Pla d’Empresa.
 

Els alumnes van guanyar entre d’altres regals, l’assessorament gratuït amb Barcelona Activa i altres institucions públiques de foment a l’Emprenedoria, i no ens estranyaria que el portessin a terme. En cas que ho facin, nosaltres estarem al seu costat donant-los el suport des del servei que ofereix l’escola d’Assessorament a projectes d’emprenedoria, amb els professors Arantxa Martínez i Justi Hidalgo.

Centre d’Estudis Prat va obtenir el seu primer diploma com a guanyadors, però el més important és el camí que hem estat fent tots aquests anys amb els alumnes i els projectes, i que el camí sempre està en continu moviment.

Aquest reconeixement és un premi a l’esforç i la dedicació des de la passió dels integrants de l’equip per la naturalesa, la psicologia i els animals.

Estem molt orgullosos d’ells. Enhorabona!