Satisfet amb el teu nivell d’estudis? Et vols seguir formant i ampliant els teus coneixements? Nosaltres fa temps que estem treballant en el curs vinent 2017-2018, i ens alegra comunicar-vos que arriba carregat de novetats que de ben segur us interessaran.

En línia amb el nostre model educatiu, amb més de 90 anys d’història i en constant evolució d’acord amb les necessitats del nostre entorn, ens il·lusiona informar-vos que ampliem la nostra oferta formativa, i no ho fem sols, sinó de la mà d’institucions de renom i prestigi que ens acompanyaran en aquest nou camí.

En primer lloc, us presentem el CFGS online d’Administració i Finances (AFI online) amb l’opció de cursar un tercer any a distància a la prestigiosa Marconi International University de Florida (Miami). Aquest itinerari (2+1), permet als estudiants obtenir una doble titulació, un CFGS a PRAT i un grau a Marconi, en Administració i Finances, en un total de tres anys acadèmics.

Paral·lelament, estem desenvolupant nous itineraris de Batxillerat, que prepararan els estudiants per accedir a les millors universitats del món i que posen èmfasi en el coneixement de diferents idiomes, especialment de l’anglès.

Si vols més informació sobre el CFGS online o el bachelor, els graus i màsters a Marconi o la nostra oferta presencial, no dubtis a contactar-nos!

Només ens queda desitjar-vos unes molt bones vacances i agrair-vos la confiança amb PRAT.

Ens veiem a la tornada per iniciar el curs plegats!