PRAT ha signat un conveni acadèmic de col·laboració amb la Universitat Marconi International University de Miami (Florida), fet que permetrà als seus estudiants i als de la resta de l’estat espanyol accedir i matricular-se a la Universitat nord-americana de manera directa. “Per a Prat és una satisfacció comptar amb un partner de renom com Marconi i oferir aquest valor afegit als nostres estudiants”, ha explicat Núria Prat, directora del centre. 

D’aquesta manera, els alumnes que ja tinguin un Cicle Formatiu de Grau Superior a Prat, o es plantegin la possibilitat de fer-lo, podran, posteriorment, realitzar un tercer any a distància a la Universitat Marconi. Aquest itinerari permetrà als estudiants obtenir una doble titulació, un CFGS i un grau, en un total de tres anys acadèmics.

L’acord també contempla l’opció per als estudiants de la resta del país que ja tinguin un títol de cicle formatiu, i que vulguin completar la seva formació a la Universitat nord-americana.

A més a més, Marconi International University de Miami compta amb les tecnologies més avançades i innovadores del sector elearning, fet que permet brindar als alumnes la màxima qualitat educativa i, alhora, una metodologia que permet total flexibilitat horària durant el curs. “Amb aquesta aliança reforcem la nostra voluntat de modernitat i renovació constant que ens caracteritza”, ha explicat Núria Prat.

Els graus a què podran optar els estudiants són el Grau en Administració d’Empreses i el Grau en Enginyeria Informàtica. Finalitzat el grau, els alumnes també podran estudiar un Màster a la Marconi International University, on podran escollir entre el Màster en Administració d’Empreses Internacionals (IMBA) o en Lideratge Educatiu, Gestió i Noves Tecnologies. L’alumne podrà decidir en quin idioma rebre la formació, castellà o anglès.

 

Deixa un comentari