Política de galetes

1. Què són les galetes?

Les galetes o «cookies» són fitxers de text que es descarreguen a l’equip terminal de l’usuari (ordinador, tauleta, telèfon mòbil…) i que es guarden a la memòria del seu navegador. Les dades contingudes a les galetes podran ser analitzades per la UOC per a millorar la usabilitat dels webs i oferir una informació i uns serveis més personalitzats.

Les dades de navegació recuperades per les galetes són anònimes i no s’associen a cap persona. La informació personal haurà de ser facilitada a Fundació Privada Prat de manera explícita per l’usuari.

L’usuari podrà esborrar o desactivar les galetes des de la configuració dels seus navegadors. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització. Per a més detall sobre l’ús, gestió i configuració de les galetes des dels navegadors es recomana consultar el web http://www.aboutcookies.org/.

2. Quin tipus de galetes s’utilitzem a Fundació Privada Prat?

• Pròpies. Són galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per Fundació Privada Prat al terminal de l’usuari.

• De tercers. Són galetes que s’envien al terminal de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat ni controlat per Fundació Privada Prat. En aquest cas s’inclouen també les galetes que instal•lades per Fundació Privada Prat recopilen informació gestionada per tercers.

Les galetes de tercers poden ser utilitzades per al mesurament i anàlisi del comportament dels usuaris amb l’objectiu de millorar la seva experiència al web de Fundació Privada Prat.

• De llocs de tercers. Al web de Fundació Privada Prat s’insereixen continguts generats des de les xarxes socials (Youtube, Twitter, Flickr…); hi ha la possibilitat que aquests llocs web serveixin galetes als seus usuaris. Fundació Privada Prat no té control sobre la difusió i l’ús de la informació que aquestes xarxes socials puguin recopilar amb les seves galetes i per això recomana que es consulti la seva política de privacitat.

3. Quines són les finalitats de les galetes que s’utilitzen a Fundació Privada Prat?

Les finalitats de les galetes que es fan servir a Fundació Privada Prat són:

• Tècniques. L’objectiu d’aquest tipus de galetes és fer possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. Aquest tipus de galetes permet que el sistema reconegui els usuaris que s’hagin registrat i recordar-los el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions.

• De personalització. Aquestes galetes permeten que l’usuari accedeixi al web de Fundació Privada Prat amb algunes característiques de caràcter general predefinides com poden ser l’idioma, el navegador o la localització geogràfica des d’on s’accedeix al servei. Aquesta informació dels usuaris permet a lFundació Privada Prat poder-los oferir més bon servei i més personalitzat.

• Analítiques. Les dades anònimes contingudes en aquestes galetes permeten el mesurament, el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris a fi d’incorporar millores en llocs web, aplicacions i plataformes de Fundació Privada Prat.

• Publicitàries. Aquestes galetes fan possible la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris.