Des de l’any 2012, estadístiques del Ministeri d’Educació reflecteixen que l’increment de matriculats en FP a Distància ha augmentat més d’un 70% des del curs 2011-2012. Per a un 58% dels estudiants, el fet d’estar treballant i la manca de temps són les principals motivacions per triar aquesta modalitat. Centre d’Estudis Prat ofereix una prova pilot de formació online per al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances on preval la flexibilitat, la qualitat i la proximitat amb l’alumne.

L’augment de les matriculacions en Cicles Formatius de Grau Superior a distància i d’altres estudis com els Graus Universitaris i Màsters a distància ens fa constatar el creixement d’un perfil d‘alumne cada vegada més adult, a diferència dels centres presencials, que trien aquesta modalitat a distància per ampliar, reciclar i complementar la seva formació per així evolucionar i progressar laboralment.

En aquest moment l’FP és l’estudi professional més proper a la realitat del mercat de treball, i compta amb taxes d’inserció laboral cada vegada més elevades, segons informes actuals d’ocupabilitat i dades del Ministeri d’Educació.

Centre d’Estudis Prat, mitjançant el seu conveni de col·laboració acadèmica amb la Marconi International University de Miami compta amb les tecnologies més avançades i innovadores del sector elearning amb les que brindar una formació de màxima qualitat als seus alumnes, alhora que ofereix una metodologia que permet total flexibilitat.

Un servei d’assessorament pedagògic per a tots els estudiants, un equip de professors i tutors en constant formació i actualització, i un sistema d’avaluació contínua que garanteix l’adquisició progressiva de coneixements al llarg de la formació. Si encara no t’has decidit, no t’ho pensis més i informa’t!