Els membres de la Junior Empresa Prat han viatjat a Brussel·les a principis d’aquest aquest mes de març per assistir a la JADE Spring Conference, de caràcter europeu, juntament amb d’altres Junior Empreses nacionals, on es van dur a terme diferents activitats i workshops.

El dia 8 de març, els membres de la JEP van realitzar el seu viatge cap a Brussel·les i es van traslladar a la ‘Université Catholique de Louvain’ per celebrar la ceremònia d’apertura amb una taula rodona dels ponents, la introducció amb l‘agenda dels 3 dies de congrés, la presentació dels nominats als premis de les millor JE i algunes xerrades motivacionals.

JADE Spring Conference és el major esdeveniment internacional Junior Enterprise a Europa el 2018, que ha reunit a més de 400 Junior Emprenedors a Brussel·les. És una ocasió única per assistir a tres dies de tallers d’alt nivell, fires d’empresa i discursos inspiradors d’avui.

Els objectius de la participació són:

  • La formació dels membres de la Júnior Empresa Prat.
  • Millorar les relacions per futurs projectes amb els organismes i júnior empreses nacionals.
  • Trobar col·laboradors, projectes i crear una xarxa de contactes europea.
  • Promocionar la JEP i el CEPRAT.
  • Transmetre, en tornar, tot els coneixements adquirits tant als socis com als estudiants del centre.

El dia 9, es va realitzar la primera jornada intensiva de workshops on cada participant podia escollir a quins workshops volia assistir segons la temàtica que més interessant li resultava.

A la tarda els membres de la JEP van gaudir de temps lliure per visitar el centre de la ciutat i, a la nit, es va dur a terme un càtering amb la temàtica de menjar del Nepal.

Finalment, el dia 10 va ser l’últim dia de congrés, quan es va realitzar una sessió de networking per fomentar les relacions internacionals dins el moviment Júnior i, després, es va passar a fer l’últim workshop i la ceremònia de clausura.

Durant la ceremònia van parlar els organitzadors, assessors de l’EuroCambra i Ed Broadhead, Global ‘CEO for One Month’ 2017  de la consultora Adecco. Per finalitzar, es va realitzar l‘entrega dels premis a les millors JE.