Centre d’Estudis Prat posa en marxa un SORTEIG entre totes les persones que facin una fotografia a qualsevol dels 25 cartells del Centre que trobareu repartits a 8 estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la ciutat de Barcelona: Catalunya, Muntaner, Provença, Gràcia, Sarria, 3 Torres, Sant Gervasi i Reina Elisenda.

Per a participar, seguiu els passos següents:

Nova proposta de Batxillerat

Centre d’Estudis Prat segueix innovant en la seva proposta de Batxillerat privat a Barcelona i per aquest motiu està preparant una nova proposta per a aquesta etapa educativa.

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials, on anirem explicant tots els detalls d’aquesta nova proposta per al curs vinent.

Àmbit i durada

Tens temps per a participar des del 24 de Novembre al 7 de Desembre de 2016 a les 23:59h. L’entrega es realitzarà al Centre d’Estudis Prat (C/Roger de Llúria, 97) a Barcelona.

Mecànica de participació

Per a participar al sorteig, el participant haurà de fer una foto a un dels 25 cartells repartits entre les 8 parades de FGC, ubicades a la ciutat de Barcelona: Catalunya, Muntaner, Provença, Gràcia, Sarria, 3 Torres, Sant Gervasi i Reina Elisenda.

Haurà de pujar la foto a un dels perfils del Centre a Facebook, Twitter o Instagram, seguir el perfil, anomenar-lo en la publicació i fer servir els hashtags #feselsalt #somprat

Premi del Sorteig

La setmana del 12 de desembre donarem a conèixer el guanyador a través dels nostres perfils a Facebook, Twitter i Instagram. El guanyador haurà de posar-se en contacte vía missatge privat per a coordinar l’entrega del premi. El sorteig es farà sempre que hi hagi un mínim de 10 participants.

El premi serà una caixa regal SmartBox “Te lo mereces” o alguna similar en cas de no haver-hi stock.

El premi no es pot canviar pel seu equivalent en metàl·lic.