25/05 a 31/05 - Període de PREINSCRIPCIÓ a Cicles Formatius de Grau Superior

A partir del pròxim dijous 25 de maig i fins al dimecres 31 de maig, vine a entregar el full de preinscripció per a Cicles Formatius de Grau Superior al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

En una època en què l’habitual és que cada oferta laboral tingui centenars de candidats, amb certa freqüència passa que centenars d’ofertes es queden vacants per la falta de qualificació tècnica. Amb una taxa d’atur superior al 18%, moltes empreses no aconsegueixen contractar les persones adequades per a les seves necessitats concretes de producció i amb les condicions que ofereixen.

Segons el director de Formació de la CEOE, Juan Carlos Tejera “Hi ha un desajust entre l’oferta i la demanda”. Un desajust que el 2014 la patronal espanyola va estimar per als propers anys en més de 80.000 vacants per la desconnexió entre el sistema educatiu i el mercat de treball, i que al seu entendre llasta la productivitat i la competitivitat.

FP Dual, part de la solució

La formació DUAL permet la participació activa de les companyies en el procés formatiu actualitzant la figura de l’aprenent. És un model educatiu que permet augmentar la col·laboració entre els centres educatius i les empreses en el procés formatiu dels alumnes i, d’aquesta manera, convertir-la en el planter de les empreses.

Set de cada deu estudiants que acaben la FP dual troben feina. Aquest és l’espectacular percentatge d’èxit d’aquesta formació en alternança que dura dos anys i que combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica i compta amb una inserció laboral vint punts per sobre de la FP convencional.

El director d’acció educativa del Consorci d’Educació de Barcelona, José Antonio Martín, repeteix sempre que la FP dual és “una passarel·la formativa on s’actualitzen els coneixements i l’empresa es posa al dia de la formació”.

La FP Dual garanteix 970 hores d’estada de l’alumne a l’empresa en qualitat de treballador, amb un contracte laboral o una beca. El centre i l’empresa pacten els continguts que l’alumne aprendrà ajustant-los a les necessitats i perfils del lloc de treball per al qual es forma i que ocuparà en el futur.

Cicles Formatius amb FP Dual a Centre d'Estudis Prat

CFGS Gestió d’Allotjaments Turístics

EVENT MANAGEMENT
Cicles Formatius , Hoteleria i turisme

CFGS Comerç Internacional

INTERNATIONAL TRADE AND LOGISTICS
Cicles Formatius , Comerç i Màrqueting

CFGS Transport i Logística

INTERNATIONAL MANAGEMENT
Cicles Formatius , Comerç i Màrqueting

CFGS Administració i Finances

BUSINESS MARKETING
Administració i Gestió , Cicles Formatius