Aquesta setmana Barcelona ha organitzat Ciutat Oberta, la biennal de pensament de la capital catalana, i des de Prat no hem volgut perdre l’oportunitat de participar-hi.

Sortida Ciutat Oberta Barcelona
Sortida Ciutat Oberta Conferència

Ciutat Oberta és una iniciativa de l’ajuntament i de l’Institut de Cultura que proposa reflexionar sobre les ciutats com a espais on passen coses. S’hi parla, entre d’altres, d’innovació tecnològica, d’arquitectura, d’art, de cultura, d’educació, d’igualtat, de turisme, de conveniència i de col•laboració, i convida a pensar, debatre i imaginar.

Els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Turisme de Prat han participat al CCCB a la xerrada de l’arquitecta Marina Tabassun, de Bangladesh, a l’Índia, que ha compartit les seves interessants consideracions sobre l’encaix entre la seva ciutat, el seu país, i la seva obra arquitectònica, caracteritzada per la combinació de la innovació amb la història i la natura del lloc on s’emplaça.

Conferència Ciutat Oberta

Els alumnes de Turisme han tingut l’oportunitat  de conversar amb l’arquitecta bengalina sobre la riquesa humana de les ciutats i la multiplicitat de vides, històries i els mons que la formen, i compartir directament amb ella les seves inquietuds.

Hi tornarem!

Sortida Ciutat Oberta Foto Grup

Deixa un comentari