25/05 a 31/05 - Període de PREINSCRIPCIÓ a Cicles Formatius de Grau Superior

A partir del pròxim dijous 25 de maig i fins al dimecres 31 de maig, vine a entregar el full de preinscripció per a Cicles Formatius de Grau Superior al C/Roger de Llúria 97 de Barcelona. +Info: 93 215 58 52

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques van assistir la setmana passada a la conferència “Mercats de creuers i evolució dels destins” organitzada per ESADE a Esadeforum.

El ponent va ser Alfredo Serrano, director a Espanya de Cruise Lines International Association (CLIA). En l’acte també hi van participar experts del sector turístic que van debatre sobre l’evolució del mercat de creuers, els nous reptes que afronta i les oportunitats existents.

Cicles Formatius

Durant la jornada, inclosa dins l’aula internacional d’innovació turística d’ESADE, que va resultar molt interessant per als nostres alumnes, es van tractar temes com: el creixement de la indústria dels creuers, el posicionament del port de Barcelona, les tendències del mercat i l‘impacte econòmic, medi ambiental i social del sector.