El Congrés Nacional de Junior Empreses és el major esdeveniment de l’any per a tots els Junior Empresaris d’Espanya, datat per a l’últim trimestre de l’any, i que es converteix en cada edició en una gran finestra oberta a tots ells cap al món empresarial que ens envolta.

JEP és la Junior Empresa formada per estudiants del Centre d’Estudis Prat de Barcelona i, primera dirigida completament per estudiants de cicles formatius a Espanya que ha assistit a la 34a edició del Congrés Nacional de Junior Empreses.

Aquest gran esdeveniment, organitzat per CEJE, s’ha convertit en un referent en formació i ocupabilitat per a tots els universitaris, mostra d’això el gran interès mostrat, i cada vegada més gran, per part d’estudiants a assistir al nostre esdeveniment per donar peu a la creació d’una nova Júnior Empresa.

CEJE és una confederació que agrupa associacions i federacions d’estudiants universitaris que busquen sortir millor preparats a l’hora d’entrar al mercat laboral. Per a això, s’agrupen en associacions sota la marca i metodologia Júnior Empresa on posen en pràctica els seus projectes i aprenen tant habilitats directives com cultura emprenedora.

Deixa un comentari