A Prat Educació ho hem tornat a fer! Les 2ª jornades de salut i benestar han estat tot un èxit. Dos dies carregats d’activitats i sobre tot d’informació d’allò més útil i necessària. 

Els alumnes de Batxillerat realitzen un seguit activitats proposades per l’equip docent, i són les següents:

Activitat 1: Taller de primers auxilis

El passat dijous 13 vam gaudir del taller de primers auxilis conduit per la nostra ex alumna Marina Ignacio, infermera i formadora de l’Hospital de Bellvitge. L’objectiu de la jornada és dotar als alumnes d’habilitats i coneixements necessaris per una eficaç resposta davant situacions de perill.

Activitat 2: Taller d'apps mòbils de salut

Paral·lelament, es va portar a terme el taller d’apps mòbils de salut, a càrrec del Sergio Tirado, professor d’educació física, que té com a finalitat aprendre el funcionament del mòbil més enllà del telèfon, conèixer diverses aplicacions del mòbil en el món de la salut i l’aprenentatge de la salut a través de la tecnologia. 

Activitat 3: Taula rodona amb professionals de la salut

Divendres 14 van tenir lloc dues taules rodones els següents professionals de la salut:

L’objectiu: Conèixer les funcions dels diferents professionals relacionats amb l’àmbit de la salut, així com les seves formacions, experiències personals i professionals. També amb la idea de poder resoldre dubtes, preguntes i inquietuds respecte als seus llocs de treballs i formacions i aclarir o acabar de decidir el seu futur. 

Activitat 4: Xerrada sobre nutrició

Xerrada sobre nutrició: La seva finalitat, promocionar l’alimentació saludable, conèixer els diferents tipus d’aliments i la seva procedència, freqüència de consum i distribució en la piràmide alimentària.

Activitat 5: Xerrada sobre sexualitat

Per acabar, va concloure les jornades de salut i benestar 2019-2020 la psicòloga, clínica i sexòloga Carme Sánchez Martin, resolent dubtes del nostre alumnat sobre sexualitat en una xerrada/debat on l’objectiu és rebre informació, eines i motivació per prendre decisions saludables sobre sexualitat al llarg de les seves vides.  

Deixa un comentari