Els centres de Fundació Trams que impartim Formació Professional hem celebrat conjuntament una Jornada sobre Competències Personals al Món Laboral per tal d’oferir als nostres alumnes eines per tal de millorar la seva inserció laboral.

La jornada es va celebrar a l’auditori de l’Escola Sant Gervasi i va comptar amb la participació de dos destacats ponents.

Cicles Formatius

A l’acte hi van assistir els alumnes de 1r dels Cicles Formatius de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat i Guia, Informació i Assistències Turístiques de Centre d’Estudis Prat.

El Sr. Diego Delgado, Director General de l’empresa AIM-SOLO, va basar la seva exposició en la importància de saber el que volem fer, en que volem treballar i les competències necessàries per tenir èxit en una professió. I la Sra. Gemma Clapés, que amb una àmplia experiència en Recursos Humans va presentar tècniques per a la recerca de feina i de com realitzar una entrevista, la forma en que les empreses avaluen els candidats, etc.

La jornada va finalitzar amb una interessant taula rodona d’ex-alumnes de Cicles Formatius d’escoles de la Fundació Trams : En Pol Planas, la Grisel Redondo, en Miguel Fernández, l’Aleix González i en David Ruiz, que varen explicar la seva experiència com alumnes de Cicles Formatius i com van crear les seves empreses o van aconseguir la feina que desitjaven.

Tots vam aprendre molt de les seves experiències destacant tots els la necessitat de prendre allò que volem aconseguir amb molta passió per tal que arribi a donar-nos fruit.

La Grisel Redondo, és exalumna del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances i l’Aleix González del CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques de Centre d’Estudis Prat.

Històries i Experiències dels nostres exalumnes...

La jornada va ser presentada i moderada pel Sr. Justí Hidalgo professor universitari, de Cicles Formatius de Centre d’Estudis Prat i Consultor i Assessor d’emprenedors.

Tota la Jornada va estar molt ben valorada pels alumnes i esperem repetir-la el proper curs.