Jornada Màrqueting Digital

Avui immersió 360º en el món del màrqueting digital!

 

Els alumnes de 2n curs del Cicle Superior de Màrqueting i Publicitat participem en la Jornada de Màrqueting Digital organitzada per l’escola, amb l’objectiu de conèixer les tendències actuals en el sector del màrqueting digital de la mà de professionals de primer nivell.

 

I tot plegat en un escenari de luxe: l’auditori de la seu corporativa dels nostres amics de El Periódico a L’Hospitalet.

Moltes gràcies a tots per compartir i inspirar amb el vostres coneixements i experiències els futurs professionals del màrqueting i la publicitat.

Motes gràcies amics de El Periódico, i en particular, Fèlix Noguera, director general Catalunya i Balears del grup Prensa Ibérica, per obrir-nos les portes i acollir les jornades.

I motes gràcies també professor Cristóbal Poza per la superorganització de la Jornada.

Seguim acompanyant vocacions!

Jorge Mendi (Paid Media Manager de FC Barcelona): ‘Paid Media per a anunciants’:

El Jorge ens ha explicat els beneficis del Paid per a les marques; la importància d’adaptar els diferents missatges publicitaris a les diferents fases de la funnel strategy (notorietat, consideració, conversió); i ens ha compartit exemples concrets i significatius de campanyes.

Ferran Burriel (CEO de NotingAd, Agència Inbound Marketing): ‘L’impacte de l’AI en el món d’agències i anunciants’:

El Ferran ens ha explicat que el 90% de la publicitat que arriba a l’usuari ja té darrera intel·ligència artificial; el rol cada cop més important de les agències en el servei d’interpretació de dades i definició d’estratègia a clients; eines amb AI que ja son clau en el sector de la publicitat (ChatGPT, Synthesia, Dall·E 2 o Ocoya); i també ens ha fet descobrir el nou perfil professional ‘Prompt’ dins les agències, especialitzat en formular peticions de continguts a la tecnologia AI d’acord amb criteris creatius.

Xavier Oliva (Responsable Branded Content SEO de Prensa Ibérica Barcelona) > ‘El Branded Content en les estratègies SEO’

El Xavier ha posat el focus en les estratègies branded content dels anunciants; en l’aposta per continguts de qualitat SEO que persegueixin transmetre i arribar a les emocions en formats diversos; i en la importància que les marques connectin i deixin petjada en l’usuari (Ah! I hem descobert que Popeye va ser el primer branded content de la història als EUA!)

Xavi Bru (expert en màrqueting) > ‘L’estratègia, factor clau en l’èxit dels projectes’:

El Xavier ha fet èmfasi en la rellevància de definir un propòsit i un pla estratègic en qualsevol projecte que tinguem entre mans, i també de desplegar-lo sempre amb sentit d’equip; en l’encert de les marques que exploren oceans blaus (oportunitats) enlloc de vermells (competits); i en el valor en la consistència i coherència de marques com Enrique Tomàs, Apple, Cirque du Soleil, Swatch, Veritas o Lobster.

JPO-Cicles-2023-24