La formació professional en administració i finances són estudis que t’obren un ventall d’oportunitats laborals a molts departaments d’una empresa.
Això vol dir que en acabar la formació professional, et converteixes en una persona molt demandada al mercat laboral, ja que pots desenvolupar moltes funcions dins dels departaments d’administració i finances d’una organització.
A continuació, us explicarem 5 raons per les quals una FP en administració i finances pot ser una bona opció per a tu.

 • Professió amb una gran ocupabilitat
  Tal com hem comentat a dalt, ladministració i les finances duna empresa et proporciona grans habilitats que qualsevol empresa necessita. Sense anar més lluny, el servei d’ocupació pública estatal destaca l’alta empleabilitat d’aquesta formació com una de les formacions de més volum de contractacions i evidencia una mitjana de 109.000 contractes anuals.

 

 • Ampli ventall de sortides professionals.
  La FP en administració i finances et proporciona un perfil complet i competitiu com a Tècnic Superior en Administració i Finances. Això suposa una preparació en què podries desenvolupar-te al món laboral en molts departaments diferents com:

  • Comptable
  • Administració d´atenció al client
  • Gestió de cobraments
  • Ajudant en recursos humans
  • Assessor fiscal i tributari
  • Gestió Administrativa
  • entre d’altres.

 

 • Gran escalabilitat dins de les empreses
  Una de les grans virtuts del mercat laboral empresarial és l’experiència, i la teva gran aliada és a l’hora d’anar escalant dins l’estructura jeràrquica d’una empresa. Amb la teva experiència i preparació en la metodologia innovadora de Prat Educació a Barcelona o amb la seva metodologia en línia, basada en el desenvolupament de projectes reals adquireixes les competències necessàries, per resoldre problemes com els que et trobaràs al teu futur lloc de treball professional. Pots optar a càrrecs de responsabilitat o convertir-te en especialista en un àmbit d’un sector econòmic concret

 

 • Empleabilitat tant al sector públic com al privat
  La formació professional dadministració i finances és un títol oficial que certifica un nivell de coneixements administratius i financers que garanteix la teva preparació en aquests àmbits. Per això, l’ocupabilitat dins de les empreses, no només se centra en el sector privat, sinó que també podries optar pel sector públic, evidentment pots exercir com a administratiu a diversos motors econòmics que funcionen sota el control de l’Estat.
  El principal avantatge de ser un funcionari que treballa per a l’Estat, és l’estabilitat que t’ofereix tota la vida, el sou i l’experiència curricular que pots adquirir si en algun moment decideixes sortir de l’àmbit públic.

 

 • Polivalència professional com a atribut
  Estudiar una formació professional en administració i finances suposa conèixer molts conceptes de diferents àmbits de lempresa. Això et permet tenir les bases essencials per crear la teva pròpia empresa donant-te d’alta com a autònom o mitjançant la creació de formes empresarials jurídiques com a societat limitada o anònima.
  A més, aquesta polivalència de coneixements et pot ajudar a descobrir què és el que et motiva i se’t de bé. I si ho aconsegueixes hauràs donat al clau, perquè et centraràs a fer el que t’agrada.

 

Des de Prat Educació sabem com n’és d’important la formació professional en administració i finances per a l’economia d’un país. A més, la polivalència que ofereix el pla d’estudis tant presencial a Barcelona o en la modalitat online amb EducaFP, et converteix en una peça clau dins del sector i fins i tot et prepara per poder fer els teus primers passos amb la teva pròpia empresa.