Projecte d'intercanvi d'alumnes a nivell internacional amb l’institut Edgar Quinet de Paris mitjançant NETINVET

Data d’inici: curs 2015-16

Data final: projecte amb continuïtat

Objectius i Socis del projecte d'intercanvi amb NETINVET

Centre d’Estudis Prat va ser reconegut com a membre integrant de NETINVET a l’Assemblea General que va tenir lloc el passat 23 i 24 de març de 2015 a Berlin.

Més de 50 centres educatius i 150 empreses vinculats als sectors del comerç internacional i de transport i logística, varen acollir formalment la nostra institució com a actor reconegut d’aquesta xarxa europea de coordinació, intercanvi d’experiències, i mobilitat d’estudiants present en 9 països de la Unió Europea.

Els punts que defineixen NETINVET son:

  • Una xarxa de centres de formació per facilitar la mobilitat
  • Un enfocament de qualitat
  • Una referència comú per a la formació en el comerç internacional i el transport i la logística
  • La utilització del ECVET per transferir els resultats de l’ensenyament i millorar el seu perfil
  • Una eina que s’utilitza per aplicar i supervisar la mobilitat dels membres de la xarxa

Centre d'Estudis Prat participa en el projecte de Mobilitat Internacional d'alumnes del CFGS de Comerç Internacional

netinvet

Aquest curs, alguns alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional de Centre d’Estudis Prat i del Lycée Edgar Quinet de París, estan participant en un intercanvi educatiu que consisteix en passar dues setmanes compartint experiències i formació amb els companys de l’altre escola.

Una fita que situa a Centre d’Estudis Prat com a primer centre concertat de l’Estat que forma part de NETINVET, i per tant com una plataforma directe a Europa per tots aquells estudiants que vulguin formar-se i veure reconeguda la seva formació a l’estranger.

Alumnes de Centre d'Estudis Prat al Lycée Edgar Quinet de París - març 2016 -

Dos dels nostres alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional, l’Arnau i el Roger estan realitzant una estada a l’institut Edgar Quinet de París.

Allí segueixen les classes amb els seus companys francesos de Comerç Internacional d’aquell institut, duent a terme visites amb ells per tal de conèixer de primera mà la capital francesa.

L’objectiu de l’estada és millorar l’idioma francès i formar-se en un entorn internacional.

Alumnes del Lycée Edgar Quinet de París a Centre d'Estudis Prat - gener 2016 -

Durant dues setmanes, dos alumnes del Cicle Formatiu de Comerç Internacional del Lycée Edgar Quinet de París, estaran al nostre centre compartint aula i vivències amb els alumnes de Centre d’Estudis Prat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Comerç Internacional i de Transport i Logística dins del marc de NETINVET la xarxa europea de centres que imparteixen Comerç Internacional i Transport i Logística.

Més informació sobre el projecte NETINVET