Bachillerato Social Humanístico

3 ITINERARIOS: SOCIAL ECONÒMICO, SOCIAL COMUNICACIÓN Y MARQUETING Y SOCIAL HUMANÍSTICO

Profesores destacados:

Josep Maria Garriga
Josep Maria Garriga
Professor castellà i català
Carme Gómez
Carme Gómez
Professora filosofia
Quim Pastor
Quim Pastor
TUTOR BATXILLERAT SOCIAL: Professor història, geografia, història de l’art
Carmen Caleya
Carmen Caleya
Professora de Batxillerat i Cicles Formatius. Llicenciada en Llengües Aplicades Europees, especialització en Dret i Economia. Traductora Jurada d’anglès, francès i castellà

Batxillerat Humanístic

El Batxillerat Humanístic es un itinerari de batxillerat  s’encamina a una formació de consciencia basada en una dimensió històrica i canviant de la llengua, la literatura, l’art o la política, així com de la realitat econòmica i empresarial. Estudiar un batxillerat Social humanístic et permetrà un apropament rigorós i crític a la realitat humana, econòmica i social.

Què ens fa ser diferents?

A PRAT Educació volem que les Humanitats i les Ciències Socials es visqui d’una manera diferent. És per això que tenim tres grans projectes diferencials:

Filosofia Generació Z: neix com un espai interactiu per motivar els alumnes a qüestionar i polemitzar la vida. Ser conscients dels reptes a què ens enfrontem ens ajuda a créixer i desenvolupar-nos com a persones.

Entrepreneurship + Leadership: a Entrepreneurship elaboraràs un Business plan on desenvoluparàs una idea de negoci, creativa però realista, des del seu inici fins a la seva sortida (virtual o real) al mercat.

Matèries d’especialitat: cultura audiovisual, màrqueting digital, taller de comunicació i periodisme, business english

FILOSOFIA GENERACIÓ Z

Filo generació Z

ENTREPRENEURSHIP

Entrepreneurship

Especialitat en Batxillerat Humanístic

A diferència de molts altres centres educatius, la nostra és una escola de dimensions reduïdes, feta a mida humana, especialitzada en formació de Batxillerat. Ser un centre petit i estar especialitzats són a l’ADN del nostre model educatiu i permet als alumnes assolir grans resultats.

Tria_Futur

Programa Connecta't: més que un Batxillerat!

Programa transversal d’activitats realitzades dins i fora les aules, de diferent tipus i format, que complementen i consoliden els aprenentatges acadèmics adquirits.

Currículum acadèmic

1r de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Filosofia

Ciències del món contemporani

Educació Física

Treball de Recerca

2n de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Història de la filosofia

Història

Itinerari 3: Social Humanístic

Llatí

Cultura Audiovisual

Economia de l’empresa

Llatí II

Cultura Audiovisual II o Geografia

Història de l’art

ESPECIALITATS: Entrepreneurship (emprenedoria), Leadership, Màrqueting digital, Business English, Taller de comunicació i periodisme

El nostre mètode

Avaluació 70/30

Aquest mètode afavoreix l’assimilació dels aprenentatges premia l’esforç i la constància permanents al llarg de tot el Batxillerat.

Tutories personalitzades

L’acompanyament afectiu de tutors i professors als alumnes afavoreix la seva progressió acadèmica i el seu propi procés de construcció personal.

Cursant Batxillerat a PRAT Educació disposaràs de...

Horari intensiu: torn de matí

Professors amb àmplia experiència

Grups d'alumnes reduïts

Erasmus+

Erasmus+ permet realitzar mobilitats en els següents casos:

Aquest programa té com a objectiu “millorar la qualitat i enfortir la dimensió europea de l’ensenyament superior fomentant la cooperació transnacional entre universitats, estimulant la mobilitat a Europa i millorant la transparència i el ple reconeixement acadèmic dels estudis i qualificacions a tota la Unió”.

Estada a l'Empresa

L’estada a l’empresa és una matèria específica no obligatòria del currículum de batxillerat amb una funció essencialment orientadora que té com a objectiu fer conèixer als alumnes la realitat del món laboral.

L’estada a l’empresa té una durada de 70 hores i es realitza a 1r de Batxillerat.

Partners: