Bachillerato Social Económico

3 ITINERARIOS: SOCIAL ECONÒMICO, SOCIAL COMUNICACIÓN Y MARQUETING Y SOCIAL HUMANÍSTICO

Batxillerat Social Econòmic

El Batxillerat Social Econòmic com bé indica el seu nom, és aquell batxillerat que busca tractar temes socials, polítics o econòmics. És una modalitat dirigida a estudiants que se sentin atrets per temàtiques socials, polítiques, econòmiques, històriques o humanístiques. Si tries continuar a la universitat, el batxillerat social econòmic et facilitarà l’entrada a carreres universitàries d’humanitats i ciències socials, addicional als graus i cicles formatius  relacionats amb aquestes branques i que tenen actualment grans sortides professionals com el són Administració i Finances , Direcció d’Empreses, Dret, Economia, Turisme , Educació Infantil o Primària, Publicitat i RR.PP, Periodisme i Traducció i Interpretació.

¿Qué nos hace diferentes?

A PRAT Educació volem que les Humanitats i les Ciències Socials es visqui d’una manera diferent. És per això que tenim tres grans projectes diferencials:

Filosofia Generació Z: neix com un espai interactiu per motivar els alumnes a qüestionar i polemitzar la vida. Ser conscients dels reptes a què ens enfrontem ens ajuda a créixer i desenvolupar-nos com a persones.

Entrepreneurship + Leadership: a Entrepreneurship elaboraràs un Business plan on desenvoluparàs una idea de negoci, creativa però realista, des del seu inici fins a la seva sortida (virtual o real) al mercat.

Matèries d’especialitat: cultura audiovisual, màrqueting digital, taller de comunicació i periodisme, business english

FILOSOFIA GENERACIÓ Z

Filo generació Z

ENTREPRENEURSHIP

Entrepreneurship

Especialitat en Batxillerat Social Econòmic

A diferència de molts altres centres educatius, la nostra és una escola de dimensions reduïdes, feta a mida humana, especialitzada en formació de Batxillerat. Ser un centre petit i estar especialitzats són a l’ADN del nostre model educatiu i permet als alumnes assolir grans resultats.

Tria_Futur

Programa Connecta't: més que un Batxillerat!

Programa transversal d’activitats realitzades dins i fora les aules, de diferent tipus i format, que complementen i consoliden els aprenentatges acadèmics adquirits.

Currículum acadèmic

1r de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Filosofia

Ciències del món contemporani

Educació Física

Treball de Recerca

2n de Batxillerat

MATÈRIES COMUNES:

Català

Castellà

Anglès

Història de la filosofia

Història

Itinerari 1: Social Econòmic

Matemàtiques CCSS o científiques

Economia

Economia de l’empresa

Matemàtiques CCSS II

Geografia

Economia de l’empresa II

ESPECIALITATS: Entrepreneurship (emprenedoria), Leadership, Màrqueting digital, Business English, Taller de comunicació i periodisme, Mates+

El nostre mètode

Avaluació 70/30

Aquest mètode afavoreix l’assimilació dels aprenentatges premia l’esforç i la constància permanents al llarg de tot el Batxillerat.

Tutories personalitzades

L’acompanyament afectiu de tutors i professors als alumnes afavoreix la seva progressió acadèmica i el seu propi procés de construcció personal.

Cursant Batxillerat a PRAT Educació disposaràs de...

Horari intensiu: torn de matí

Professors amb àmplia experiència

Grups d'alumnes reduïts

Erasmus+

Erasmus+ permet realitzar mobilitats en els següents casos:

Aquest programa té com a objectiu “millorar la qualitat i enfortir la dimensió europea de l’ensenyament superior fomentant la cooperació transnacional entre universitats, estimulant la mobilitat a Europa i millorant la transparència i el ple reconeixement acadèmic dels estudis i qualificacions a tota la Unió”.

Estada a l'Empresa

L’estada a l’empresa és una matèria específica no obligatòria del currículum de batxillerat amb una funció essencialment orientadora que té com a objectiu fer conèixer als alumnes la realitat del món laboral.

L’estada a l’empresa té una durada de 70 hores i es realitza a 1r de Batxillerat.

Partners: