Us informem que el pròxim dijous, 5 de maig a les 19h realitzem la Jornada de Portes Obertes destinada a famílies i alumnes interessades en cursar el Cicles Formatius de Grau Superior a Centre d’Estudis Prat.

Durant dues hores, les aules i diferents espais del Centre estaran oberts per tal que els alumnes i les seves families puguin fer un recorregut complet i conèixer més a fons cada racó del centre. A més, estem preparant moltes activitats.

Durant la Jornada de Portes Obertes de Cicles Formatius us oferim la possibilitat de conèixer les competències personals més sol·licitades per les empreses i a realitzar un test competencial, totalment, gratuït , que valorarà el vostre nivell en cadascuna de les competències clau.

Només trigareu uns 10 minuts aproximadament en realitzar-lo. Complimenteu-lo i comenteu-nos els vostres resultats per rebre orientació acadèmica sobre les vostres aptituds.

Tambè tindrem una xerrada sobre la formació DUAL i la presentació de les certificacions que pots obtenir amb els teus estudis.

Com a centre de formació postobligatòria, tots els alumnes inicieu una nova etapa vital al mateix temps, amb horaris compatibles amb les pràctiques professionals o la feina. Integrem professors amb una àmplia experiència docent i actius en cada un dels sectors professionals.

Centre d’Estudis Prat ha situat l’anglès com un instrument habitual d’aprenentatge. Una aposta que comporta, entre altres possibilitats, que puguis utilitzar l’anglès en un nombre d’hores molt superior al requerit per l’Administració educativa, a més dels estudis d’una segona llengua com el francès, l’alemany o el xinès.

Descobreix els nostres Cicles Formatius

Escull el teu Cicle

CFGS Transporte y Logística Online

100% oficial y homologado en toda la Unión Europea.

CFGS Transporte y Logística

INTERNATIONAL MANAGEMENT

CFGS Marketing y Publicidad Online

100% oficial y homologado en toda la Unión Europea.

CFGS Marketing y Publicidad

LIVE DIGITAL PROGRAM

CFGS Guía, Información y Asistencias Turísticas Online

100% oficial y homologado en toda la Unión Europea.

Preinscripció curs 2016-2017 del dijous 26/05 al dimecres 01/06

Tots els alumnes interessats en matricular-se en un Cicle Formatiu de Grau Superior a Centre d’Estudis Prat podrà entregar el full de sol.licitud entre dijous 26 de maig i dimecres 1 de juny a la secretaria del Centre, en horari de 8:30h a 20h de dilluns a divendres.

Per cursar el cicle cal formalitzar la sol·licitud i presentar-la al centre per a l’ensenyament demanat en primer lloc.

Quan el nombre de sol·licituds és superior a l’oferta, les peticions s’ordenen, dins de cada via d’accés i d’acord amb les prioritats que pertoqui, segons la qualificació mitjana dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés al cicle.

Documentació que cal portar:

  • Fotocòpia DNI-NIE-Passaport (menors d’edat llibre de família)
  • Fotocòpia Tarjeta Sanitària
  • Fotocòpia Notes acreditatives titulació necessària: Batxillerat – PAU – Prova d’Accés a CFGS – CFGS – o bé novetat d’enguany, Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Vine i descobreix-ho a la Jornada de Portes Obertes de Centre d’Estudis Prat,  dijous 5 de maig a les 19h. Som al C/ Roger de Llúria, 97, al bell mig de Barcelona. Si necessites més informació pots trucar al 93 215 58 52.